reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Asiunia co prawda niewiem jeszcze co w brzuchu siedzi ale w poprzednich ciązach miałam mdłości z chłopcami tak samo jak z córkami ;)

reklama
Dziewczyny a ja dziś ze szpitala wyszłam, od piątku byłam na to stawianie się brzucha bo za często się to działo :/
Podczytywałam Was na telefonie ale nie mogłam się zalogować żeby coś napisać ;)
No i L4 a z zaleceń dużo odpoczynku , zero nerwów (przy moje córze będzie ciężko) no i Luteina 3x dziennie,
czy któraś bierze Luteinę ?? w szpitalu szprycowali mnie duphastonem, nospą i relanium :/

Dziewczyny a ja dziś ze szpitala wyszłam, od piątku byłam na to stawianie się brzucha bo za często się to działo :/
Podczytywałam Was na telefonie ale nie mogłam się zalogować żeby coś napisać ;)
No i L4 a z zaleceń dużo odpoczynku , zero nerwów (przy moje córze będzie ciężko) no i Luteina 3x dziennie,
czy któraś bierze Luteinę ?? w szpitalu szprycowali mnie duphastonem, nospą i relanium :/
Ja biore luteine 2x dziennie

@Matusiak graaatulacje :) :) :)

@aniab38 musisz uważać na siebie i maleństwo! aż tak poważne to było? Bolało Cię? Lekarz Cię wysłał czy sama poszłaś? Trzymaj się ciepło!

A ja miałam mieć wizytę na 16 dzisiaj, ale lekarz przełożył na 19... Nie wiem jak zdążę, bo po siostrę mamy jechać na lotnistko na 21.15, a u niego zawsze jest opóźnienie...

@Matusiak graaatulacje :) :) :)

@aniab38 musisz uważać na siebie i maleństwo! aż tak poważne to było? Bolało Cię? Lekarz Cię wysłał czy sama poszłaś? Trzymaj się ciepło!

A ja miałam mieć wizytę na 16 dzisiaj, ale lekarz przełożył na 19... Nie wiem jak zdążę, bo po siostrę mamy jechać na lotnistko na 21.15, a u niego zawsze jest opóźnienie...

No wtedy co Was się pytałam co robić to zadzwoniłam do mojego gina, on był niestety poza miastem ale kazał iść na oddział że mnie zbadają i zdecydują no i bez gadki musiałam zostać ...

Kurcze jak wy odczuwacie to stawianie brzucha? W pierwszej ciazy sie okazalo, ze mam stawianie brzucha, a ja tego nie czulam :/

Matusiak-gratki
ania-stosuj sie do zalecen ilr sie da i będzie dobrze:)musi być
kurde mi sie tez czesto twardy robi i tak jakby"ciagnie" ale nue wiem czy to to.:/

reklama
my po wizycie, 2h czekania ( nie wiem po co oni podaja godziny skoro sie ich nie trzymaja ), potwierdzila sie dziewczyna, ale pani doktor to jakis smiecha na sali i ogolnie to wyszlam tak zdenerwowana, ze azmi para szla uszami, a zeby bylo smieszniej to mi napisala w skierowaniu na prenatalne, bo nie uwierzyla, ze juz jestem zapisana, ze ryzyko ZD jest bardzo wysokie...no comment

Do góry