reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Fluttershy - ja też mam czasem zawroty głowy... poczytaj w internecine co ma dużo żelaza, na pewno pietruszka, płatki śniadaniowe pełnoziarniste, wołowina, indyk, szpinak. ale wszystko musi być wspomagane wit C, bo żelazo z jedzenia słabo się wchłania. najwięcej z miesa, a to I tak tylko 30-40 % żelazaktóre jest w mięsie.
ale np. ze szpinaku wogole do organizmu nie wchłonie się zelazo jeśli nie skropisz np. sokiem z cytryny lub pomarańczy.
żelazo w tabletkach też najlepiej popijać sokiem ze świeżo wyciśniętej pomarańczy.
ja niestety też się borykam z bardzo niskim żelazem... mam podwójną dawkę, jedną w tardyferonie, a druga w prenatalu.

nati - super, że już czujesz takie wyraźne kopniaki :-) :)

Asiunia - mój lekarz też powiedział że najwcześniej po 20 tc zrobimy połowkowe. na razie jestem umówiona na 4 kwietnia, to będize 19+6 dni. ale powiedział, że może zrobimy dopiero 12.04. to będzie 20+6

koficzka - super, ze wyniki prawidłowe :-) :)

mi się niestety nasiliły bole kręgosłupa I przeszły na nogi :sad::sad:od niedzieli prawie nie mogłam chodzić. ledwo kuśtykałam, szczególnie prawa noga mnie bolała, w nocy spać nie mogłam z bólu. wczoraj leżałam praktycznie cały dzień z małymi przerwami na zawiezienie + odbiór dzieci I chyba pomogło, bo dziś rano już wstałam normalnie, chodze nie kuśtykając. oby to była jednorazowa sprawa, ale ewidentnie muszę mniej bardziej odciążać kręgosłup.

reklama
Kasia i Koficzka super, że u waszych chłopaków wszystko dobrze:-)
Dziewczyny powodzenia na wizytach :-)
Ja byłam rano na wynikach, nie znoszę wychodzić z domu bez śniadania, ale za to pani mi tak delikatnie krew pobrala, że nic nie czułam:-) A za tydz polowkowe, już się nie mogę doczekać:-)

matusiak i polcia powodzenia dziś na wizytach!

a ja z synkiem po spacerku, on na rowerze ja za nim- dziś piękne słonce....i tak sie przeszłam i sąsiedzi juz dbaja o ogródki o krzaczki a u nas powijaki kompletne, chyba zacznę od tarasu i jakiś doniczek :) co by zieleni dodać :)

no kasia taka zielen jest energetyczna, ja bym posadziła cos co nie padnie ;) łatwe w obsłudze - w takie dni aż sie chce cos zrobić

koficzka ja mieszkanie ogarnela i zcekam bo tesciowa ma mnie odwiedzic. a umylabym okna bo juz nic pzrez nie nie widac ale znajac moje szczescie zaczne a ona przyjdzie a potem po mala i juz ciemno bedzie :)

reklama
@Fluttershy i ja mam. Zawsze mialam slaba krew, ale teraz wyniki wyszly w normie. Tak juz to chyba jest. Dzis po wstaniu z lozka, musialam isc po scianie :p

@Asiunia1988 ja mysle, ze 90% Nas tu obecnych mialo mdlosci, a polowa z chlopakami :p

Do góry