reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Heromina ale żmija :/ jakie prenatalne masz wykonać?

Taka ładna pogoda, a ja przesiedziałam pół dnia nad rozliczeniami, ale najważniejsze, że to już za mną. Nie mogłam od tygodnia się do tego zebrać. Na resztę wieczoru planuję manicure i pedicure, póki mam jeszcze możliwość dostania się do stóp :)

reklama
okasia polowkowe, na ktore mnie zapisali jak bylam na pierwszych i nie potrzebowalam skierowania skoro dostalam na pierwsze, a tu gdyby nie zoabczyla wynikow to by mi chyba nie uwierzyla glupia baba. I jeszcze powiedziala, ze czasem badania z usg sa ok, a dziecko rodzi sie chore to pytam, ale co nagle znika kosc nosa i przeplywy zaczynaja sie cofac?, bo nie kumam

Heromina - co za baba:angry::angry: pierwszy raz u niej byłaś?

okasia - ja też dziś oddałam pity do rozliczenia. ciekawe kiedy będzie zwrot.

aniab38 - dbrze że już jestes w domu.

kassia odczytala wyniki z testow pappa i stwierdzila, ze 1:283 to wysokie ryzyko, wiec mowie jej, ze genetyczka, lekarka, ktora wykonywala usg i ginka, u ktorej bylam swteirdzily, ze skoro wyniki mam dobre to nic nie wskazuje na ZD, a te testy wylicza komputer, wiec bierze pod uwage np wiek, a ta niby kiwala glowa, ale i tak napisala, ze ryzyko jest wysokie

Dominika tak 1-raz i miala byc moja prowadzaca, opinie miala super, ale juz po minucie stwierdzilam, ze albo trafilam do innego lekarza, albo te opinie jakies nie halo sa. Czulam sie bardzo ponizona tymi jej krzykami i poddawaniem w watpliwosc prawie kazdego mojego slowa :/

Dominika oby jak najszybciej!

Heromina jeszcze bardziej się wkurzyłam! Ale prymitywna baba, skoczyłabym jej do gardła. Zamiast uspokajać to jeszcze Cię próbuje bardziej zdenerwować. Niewiarygodne! Zmień ją, bo będzie się nad Tobą pastwić :/

reklama
Do góry