reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ostatnio wyczytałam że im później połówkowe robi się tym lepiej, bo dzidziuś jest większy i łatwiej oceniać poszczególne parametry. Ja mam 29.03.będzie dokładnie skończone 21 tygodni czyli wejdę w 22. Dziś dzwoniłam rejestrować się i mówię że dziś wypada równo 19 tygodni a lekarz sam powiedział, że najlepiej tak za 14 dni zgłosić się :)
Koficzka powodzenia :)
Kasia duży już twój dzidziuś :)

reklama
koficzka daj znac.

Asiunia moj lekarz jest podobnego zdania. Ja mam polowkowe 31.03 to bedzie 21+4 w ostatniej ciazy robil mu pod koniec 21 tygodnia.

wyniki wzorowe! ulżyło mi....bo po ostatnim chorowaniu to nawet niezły film miałam ;) młody ma 300 gram z buzi pyzaty po mamusi, nos zadarty, wyniki idealne więc ulżyło bardzo
słyszałam serduszko, przepływy zbadane, wątroba idealnie, komory wszystko dobrze :)

koficzka super :)

okasia jestes bohaterka w swoim domu :)

ja mam polowkowe 25.03, ale szczerze to nie wiem, ktory to bedzie tc, a jutro wizyta na 11.10 ciekawa jestem jak diabli tej lekarki, bo 1 raz do niej ide

Kofniczka I Kasia Gratuluje pozytywnych wizyt :) Ciesze Sie Ze u waszych synkow wszystko dobrze :)

Ja mam wizyte w czwartek to bedzie 19+1 dzien ale prenatalne mam zaplanowane Na 4.04 wiec bedzie wtedy 21+4 dni :)

Dziewczyny a Jak statystycznie wychodzi u nas w grupie ? Dalej wiecej chlopcow?:) bo staram Sie sledzic was Na bierzaco ale czasem Moja mala Maja Nie pozwala mi Na to :)

dzięki
jakas taka ulga nie ukrywam...

koronka dalej więcej chłopców ale do połówkowych może sie dużo zmienić ;)

czesc po raz kolejny ja :) Jestem obecnie w 16t+5 od 5 dni czuje ruchy mojego malenstwa, raz na dzien a w jednym dniu az kilka razy poczulam. Nie wiem czy sie martwic czy nie ale od wczoraj nic nie czuje.. To moja pierwsza ciaza i moze po prostu panikuje. :/ :)

Czesc dziewczyny ja wizyta dzis o 16 juz nie moge sie doczekac :))
Kinga mysle ze nie masz sie co martwić tez tak mam, po prostu nie raz sa tak słabe te ruchy ze nieodczuwalne a tak w ogole to ja mam czesto w nocy, a w nocy spie wiec nie wiem jak sie nie przebudze:p

reklama
kinga za wczdesnie zebys odczuwala ruchy regularnie wiec spokojnie.
polcia trzymam kciuki za wizyte i daj znac.

ja do tej pory ruchow nie czuje codziennie- wczoraj np jakbym nie czula.
zaczynam dzis 20 tydz :p

Do góry