reklama
U mnie wczoraj było bardzo ponuro, a dziś piękne słoneczko, chociaż widziałam gdzieniegdzie zamarznięte kałuże, już z synkiem zaliczyliśmy zabawy na podwórku, nie mogę się doczekać ciepła i prawdziwej wiosny, wtedy to już całe dnie na dworze będziemy spędzać
mój maluszek daje znać praktycznie codziennie, ale nie tak często i intensywnie jak większość z Was opisuje.
gofry ?? hmmm niegłupi pomysł
ja już przytyłam 6 kg masakra. Mój brzuch zaczyna być już coraz bardziej zauważalny, postronne osoby zerkają i widzą. Powiem Wam, że dopiero teraz od jakiegoś czasu się uspokoilam, że wzystko będzie dobrze i już ten początkowy strach powoli zniknął
happymum gratuluję córeczki
mój maluszek daje znać praktycznie codziennie, ale nie tak często i intensywnie jak większość z Was opisuje.
gofry ?? hmmm niegłupi pomysł
ja już przytyłam 6 kg masakra. Mój brzuch zaczyna być już coraz bardziej zauważalny, postronne osoby zerkają i widzą. Powiem Wam, że dopiero teraz od jakiegoś czasu się uspokoilam, że wzystko będzie dobrze i już ten początkowy strach powoli zniknął
happymum gratuluję córeczki
polcia177
Fanka BB :)
No ja juz tez troszke strachu sie pozbyłam jak czuje malenstwo chociaz caly czas dosc delikatnie aczkolwiek co raz czesciej i juz nauczylam sie te ruchy odczuwac.
Co do gofrow bylam ostatnio u siostry bo pozyczyla od swojej tesciowej super gofrownice)
Co do gofrow bylam ostatnio u siostry bo pozyczyla od swojej tesciowej super gofrownice)
Fimka
a chodzisz na nfz czy prywatnie?
Na NFZ. To może dlatego wolą powiedzieć "proszę się zgłosić po połogu"? :/
Cwaniaki.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja wlasnie ide mlodego di przedszkola odprowadzić domek posprzatany ha tam vrzucha nie ukryje bo cala jestem chuda tylko brzuch wystaje u nas dzis pieknie slonecznie i ciepłowozek juz wypralam i tetaz sie suszy
napewno tak. ja prywatnie iz adnego problemu nie ma- mzoe inne znieczulenie maja- inna mieszanke prywatnie.Na NFZ. To może dlatego wolą powiedzieć "proszę się zgłosić po połogu"? :/
Cwaniaki.
tamtusia ja plus 9 kg juz masakraaaaaaaaaaaaaa
happy ja tez na cieple dni zcekam zeby wuzek wyprac bo w wpiwnicy u rodzicow stoi zabezpieczony
A ja już parę razy robiłam gofry na mleku i wychodziły chrupiące. Mam gofrownicę MPM kupiłam parę lat temu w biedronce i jest ok, nawet nie wiem jaką ma moc. Wczoraj piekłam porcje dla całej rodziny. Chyba ze 30 sztuk
Kupiłam w lidlu.gofrownice....mogę prosić o przepis... Nigdy nie robiłam a wolę się nie zrazic i mieć sprawdzony przepis :-)
Heromina
Basia fajna jest nie
Haha jak fajnie pozarazac wszystkie goframi
Moj bebzol juz jest taki prawie 7 miesieczny, bardzo mi wyskoczyl do przodu, ale waga spoko, chociaz wiadomo pozniej jak dowali to nie wiadomo skad bedzie 18 na plusie
Dziecie moje szaleje czy to noc czy blady swit czy srodek dnia, nie wiem kiedy ona spi, ale jak jest chwila spokoju to wystarczy nawet lyk wody i sruu szaleje.
Haha jak fajnie pozarazac wszystkie goframi
Moj bebzol juz jest taki prawie 7 miesieczny, bardzo mi wyskoczyl do przodu, ale waga spoko, chociaz wiadomo pozniej jak dowali to nie wiadomo skad bedzie 18 na plusie
Dziecie moje szaleje czy to noc czy blady swit czy srodek dnia, nie wiem kiedy ona spi, ale jak jest chwila spokoju to wystarczy nawet lyk wody i sruu szaleje.
reklama
Fimka
Kupiłam w lidlu.gofrownice....mogę prosić o przepis... Nigdy nie robiłam a wolę się nie zrazic i mieć sprawdzony przepis :-)
Wrzuciłam przepis do tematu kulinarnego, o ten, są jak z budki nadmorskiej:
Link do: Jak zrobić idealne gofry - Modern Taste - fotografia kulinarna i przepisy
okasia podawała na karmelowe, ale trzeba mieć cukier perlisty (ja mam )
Link do: Gofry belgijskie - Madame Edith
Ostatnia edycja: