reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Właśnie w ddtvn było o kosmetykach zalecanych i niezalecanych w ciąży :)

Ostatnio biję rekordy późnego wstawania, obudziłam się dopiero przed 10 i mam wrażenie, że pół dnia mi minęło :/ Chyba mój organizm potrzebuje już więcej odpoczynku i powinnam kłaść się wcześniej.

Przede wszystkim dziękuję za wszystkie rady a propos mojej swędziawki. Po wypiciu wapna obudziłam się wczoraj z piersiami, a nie jak do tej pory krowimi wymionami. Brodawki jeszcze swędzą, ale dużo mniej niż wcześniej, poza tym nie są czerwone i nabrzmiałe. Ale ulga, przez tych parę dni swędziawki prawie nabawiłam się nerwicy :/
Ja też oglądałam właśnie :)
Super ze coś pomogło z tę swędzawkę :)

reklama
kassia - ja wiem, własnie w pierwszej ciązy byłam to mi nie chcieli dać :/
ja w pwirwszej 11 zebow robilam tylko inna dawka znieczulenia byla. teraz tez mi pwoiedziala ze znieczulenie jest bezpieczne w ciazy. a chodzisz na nfz czy prywatnie? bo ja prywatnie i takim pistoletem podaje znieczulenie

ja gofry jutro zaserwuje po wizycie :p

Dzieeczyny kciuki trzymam &&&& za wizyty
Moje dziecko kopie calymi dniami ale w nocy spokojna jest. Rano o 6 juz mnie ostro meczy :D i tak az do wieczora. Wczoraj nagralam kopniaki bo widac je juz nieźle.
Gofry tez ostatnio robilam i zajadalam z czekolada :) dzisiaj moze mufinki zrobię

A ja zaraz idę robić pyzy z mięsem, ale najpierw spacerek, bo pogoda znów piękna :)

Co do kopniaków to mam wrażenie, że w moim brzuchu siedzi nieznoszące się rodzeństwo i jest wieczna walka. Nie wierzę, że jest tam jedna mała istotka :)

reklama
Do góry