reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja mam ta z lidla z wymiennymi wklsdkami i daje radę.
Ja juz nie spie.jak zwykle. S. ma ranki wiec
Wstaje razem z nim i jus spac nie mogę...zgaga mnie meczy calymi dniami ale młodym w ciąży tez tak było:/ zaraz kawka a pozniej sprzatanie
Ja juz nie spie.jak zwykle. S. ma ranki wiec
Wstaje razem z nim i jus spac nie mogę...zgaga mnie meczy calymi dniami ale młodym w ciąży tez tak było:/ zaraz kawka a pozniej sprzatanie
Asiunia1988
Fanka BB :)
A ja już parę razy robiłam gofry na mleku i wychodziły chrupiące. Mam gofrownicę MPM kupiłam parę lat temu w biedronce i jest ok, nawet nie wiem jaką ma moc. Wczoraj piekłam porcje dla całej rodziny. Chyba ze 30 sztuk
Ja też nie czuje ruchów w pierwszej ciąży czułam dopiero pod koniec 6 miesiąca a później to córcia nie dawała mi żyć tak dawało o sobie znać.
Na poprzedniej wizycie maluszek bardzo się kręcił więc też jest ruchliwy ale ja spokojnie czekam aż to poczuję.
Jutro mam wizytę nie mogę się doczekać
Mdłości mam różnie raz mam a raz przechodzi na 1 dzień. Ostatnio miałam spokój przez tydzień a następnie miałam taki wieczór że całą szyje miałam w popękanych krwinkach od wysiłku
Nie wiem co mi lekarz powie bo zastanawiam się czy będę musiała iść na chorobowe czy pozwoli mi jeszcze pochodzić.
Na poprzedniej wizycie maluszek bardzo się kręcił więc też jest ruchliwy ale ja spokojnie czekam aż to poczuję.
Jutro mam wizytę nie mogę się doczekać
Mdłości mam różnie raz mam a raz przechodzi na 1 dzień. Ostatnio miałam spokój przez tydzień a następnie miałam taki wieczór że całą szyje miałam w popękanych krwinkach od wysiłku
Nie wiem co mi lekarz powie bo zastanawiam się czy będę musiała iść na chorobowe czy pozwoli mi jeszcze pochodzić.
nati92
To u mnie Mała cały tydzień zabawia, przyszedł weekend, tatuś obok i cisza hihi tylko jak siedziałam osobno albo w nocy na siku wstając ja czułam. R. się śmiał, ze czuje juz respekt haha
Ciekawe, ale być może jak ja jestem spokojna i wypoczęta, to i ona leniuchuje, a weekend to wiadomo. Ale zdecydowanie w weekend czułam dużo słabiej, niż przez te ostatnie dni.
Nic mi nie przechodzi... zatoki zatkane, urzędy dzis odpuscilam, tylko podzwonilam. Siedzę w domu z siostrzenica, bo tez chora. Tylko później do pracy, ale kurs też dzis odpuszczę, bo nie wiem jak długo pociągnę z takimi zatokami. Taki czas, ze wszyscy chorują, bo wszyscy pracownicy u mnie po kolei, ale niech się to juz skończy.
Ciekawe, ale być może jak ja jestem spokojna i wypoczęta, to i ona leniuchuje, a weekend to wiadomo. Ale zdecydowanie w weekend czułam dużo słabiej, niż przez te ostatnie dni.
Nic mi nie przechodzi... zatoki zatkane, urzędy dzis odpuscilam, tylko podzwonilam. Siedzę w domu z siostrzenica, bo tez chora. Tylko później do pracy, ale kurs też dzis odpuszczę, bo nie wiem jak długo pociągnę z takimi zatokami. Taki czas, ze wszyscy chorują, bo wszyscy pracownicy u mnie po kolei, ale niech się to juz skończy.
Dominika81
Basia777 - no, zobaczymy co ten mój lekarz zaradzi, ale mówił że to problem z pęcherzem I nie zagrażają dziecku, jedynie mi, a dziecku by zagrażał antybiotyk jakby mi dał, dlatego się wstrzymuje z wypisaniem I co 2-3 tygodnie zleca badanie. kupiłam dziś jeszcze żurawinę, będę piła.
Fimka - super, że weekend udany
natchnęłyście mnie na gofry chyba wyciągnę I odkurzę dziś gofrownicę, daawno nie robiłam.
u nas dziś -3 I rano musiałam szybkę w aucie skrobać..
Fimka - super, że weekend udany
natchnęłyście mnie na gofry chyba wyciągnę I odkurzę dziś gofrownicę, daawno nie robiłam.
u nas dziś -3 I rano musiałam szybkę w aucie skrobać..
a ja wlasnie od dentysty wrocilam- kamien mi usunela i mam 8 do elczenia- umowilam sie za miesiac
ja mama jutro wizyte- pzreziebienie nie pzrechodzi, to znaczy lepiej ejst ale jescze troche trzyma.
u nas zimno buro i ponuro i popaduje deszcz. okropnieeeeeeeeeeeeeeeeee
i ja tez za gofry sie wezme- mzoe na jutro po wizycie ))
nati duzo zdrowka ci zycze mnie tez trzyma bol gardla i akszel
ja mama jutro wizyte- pzreziebienie nie pzrechodzi, to znaczy lepiej ejst ale jescze troche trzyma.
u nas zimno buro i ponuro i popaduje deszcz. okropnieeeeeeeeeeeeeeeeee
i ja tez za gofry sie wezme- mzoe na jutro po wizycie ))
nati duzo zdrowka ci zycze mnie tez trzyma bol gardla i akszel
okasia
Właśnie w ddtvn było o kosmetykach zalecanych i niezalecanych w ciąży
Ostatnio biję rekordy późnego wstawania, obudziłam się dopiero przed 10 i mam wrażenie, że pół dnia mi minęło :/ Chyba mój organizm potrzebuje już więcej odpoczynku i powinnam kłaść się wcześniej.
Przede wszystkim dziękuję za wszystkie rady a propos mojej swędziawki. Po wypiciu wapna obudziłam się wczoraj z piersiami, a nie jak do tej pory krowimi wymionami. Brodawki jeszcze swędzą, ale dużo mniej niż wcześniej, poza tym nie są czerwone i nabrzmiałe. Ale ulga, przez tych parę dni swędziawki prawie nabawiłam się nerwicy :/
Ostatnio biję rekordy późnego wstawania, obudziłam się dopiero przed 10 i mam wrażenie, że pół dnia mi minęło :/ Chyba mój organizm potrzebuje już więcej odpoczynku i powinnam kłaść się wcześniej.
Przede wszystkim dziękuję za wszystkie rady a propos mojej swędziawki. Po wypiciu wapna obudziłam się wczoraj z piersiami, a nie jak do tej pory krowimi wymionami. Brodawki jeszcze swędzą, ale dużo mniej niż wcześniej, poza tym nie są czerwone i nabrzmiałe. Ale ulga, przez tych parę dni swędziawki prawie nabawiłam się nerwicy :/
Fimka
kassia - a dali Ci normalnie znieczulenie u dentysty?
Ja bez znieczulenia nie pójdę, a właśnie by mi się przydało, bo plomba mi się ukruszyła :/
Ja bez znieczulenia nie pójdę, a właśnie by mi się przydało, bo plomba mi się ukruszyła :/
reklama
daja normalne znieczulenie tylko musisz powiedziec ze w ciazy jestes i inne dawki sa- teraz te znieczulenia sa bezpieczne w ciazykassia - a dali Ci normalnie znieczulenie u dentysty?