reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Piękna pogoda i fantastyczny dzień. Rano po śniadaniu poszliśmy na spacer do parku i przy okazji zaliczyliśmy siłownię plenerową. Łapałam promienie słońca, uwielbiam to uczucie. Potem powrót do domu na szybką zupkę i z powrotem na spacerek, przy okazji odkryliśmy świetną hamburgerownię, więc posiłek zaliczony. W drodze powrotnej popatrzyłam przez szybę sklepową na wózki, jak to mój mąż określił polizałam cukierka przez papierek :) Ale przynajmniej wiem gdzie na osiedlu mam sklep z wózkami. Teraz odpoczynek, a za chwilę lecimy z house of cards :) Ale odpoczęłam, jak pogoda jest ładna to aż chce się żyć.

reklama
ale sie slodyczy objadlam matkooooooooooooooooo

asiunia stare polozne maja oko wiec moze sie sprawdzic :)

a tu cisza.u ans tez pogoda nawet ladna byla tylko wialo dosyc mocno a teraz zimnica sie zrobila

u nas dziś piękne słońce. zaliczyliśmy rano spacer :yes:
a potem zamulałam na kanapie, bo byłam zmachana po wczorajszych urodzinach synka. udały się super :yes:

Basia777 - u mnie też przez ostatnie 3 badania moczu wychodza mi bakterie I leukocyty w moczu.... powiedział, ze bakterie jeszcze ok, bo bardzo nieliczne, wymaz będziemy robili jak się nic nie poprawi, gorsze te leukocyty, bo wskazują na zapalenie pęcherza, chociaż ja nie czuję bólu, ani nic w tym stylu.
teraz w piątek dostałam jakąś saszetkę do wypicia.
jeśli się nie poprawi, to też powiedział, że będzie zmuszony mi przepisać antybiotyk... także czekam jeszcze 3 tyg...
muszę zdecydowanie więcej pić, a mi się ostatnio pić nie chce, poza tym zaraz biegam do wc, I jak gdzieś wychodzę to juz nie chcę nic pić bbo potem ciężko znaleźć łazienkę...

Happy pracowała przez kilkadziesiąt lat w zawodzie i wywnioskowała po moim wyglądzie. Więc mówię, że czuję się i wyglądam jak kupa nieszczęścia a ona na to że przekonam się :) Zobaczymy czy mi dobrze wywróżyła :)
U nas też dzisiaj słonecznie ale wietrznie więc odczuwalna temperatura była niska, a w nocy był mróz i znowu się na to zanosi.
Fluttershy u mnie ruchy jak tylko zaczęły być wyczuwalne były codziennie, wieczorem kładłam się na spokojnie przed tv i prędzej czy później były a jak nie czułam to przykładałam rękę i wtedy już wiedziałam, że maluch ma się dobrze. Ale początkowo to normalne, że przez kilka dni może być cisza.

Zazdroszcze Wam tak pieknej pogody. U mnie padal deszcz, bardzo zimno :( zaraz chyba bedzie padal snieg. Grzeje sie pod kocykiem. I mam nadzieje, ze przeziebienie szybko opusci nasz dom :-)

reklama
U nas dzis ladnie,zaliczylismy spacer alw krodki bo niestety dlugie chodzenie sprawia mi straszny ból...mam nadzieję ze przejdzie
Asiunia-ja z mlodym czułam sie i wygladala. Super teraz casakra wyglad i samopoczucie i jest dziewczynka.
Fluttershy-u mnie tak raczej codziennia ale czasem byly mefa delikatne teraz mała kopie cały czas

Do góry