reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Polcia,łącze sie w boli bo ja też alergiczka i wiosna i lato to masakra
Kassia dokładnie o to:) i dzie to odpiac i nakatmoc dziecko tak żeby calego cycka nie wywalac na wierzch?
Co do pępka to nie wiem jak to jest bo mi sie nie wypychal i mialam w miarę nirmalny do końca..za to kopniaki małej sa widoczne gołym okiem
tak dla mnie otwor byl wystarczajacy- dodam ze karmilam pzrez kapturki i spokojnie dawalam rade

reklama
Koficzka mnie też zapewniano, że zazwyczaj w okresie ciąży alergia ustępuje, ale znając moje szczęście to jeszcze się nasili :/

U mnie kopanie jest takie, że też widać gołym okiem. Mąż ostatnio zastanawiał się czy wszystko ok, bo nie dość, że strasznie mocne to aż deformujące brzuch :) Jako facet, który pierwszy raz zostanie ojcem był strasznie przejęty i chyba znacznie przekroczyło jego wyobrażenie :)

Okasia-moj za pierwszym razem pytał czy to normalne :D haha teraz onoje jakos inaczej to przecjodzimy...mala mi daje ostro popalić wszystko mnie boli.
Dziewczyny jeszcze jedno do kiedy dziecko powinno sie obrucic hlowka w dół?

happymum ja preferowałam z alles mama tam się z ramiączka jakby "otwiera" wywalasz cyca i śmigasz z koksem :D ale wygodne są

okasia piateczka, mi sie nasiliło ot zezowate szczęście :D

Koronka moja też druga ciąża i jakieś dwa tygodnie temu stopniowo zaczęłam czuć :-) teraz już tak się wypycha że aż nie mogę się przyzwyczaić.

Ja się pochwalilam że zwalczylismy gorączkę a koło 18 znowu 38 masakra a cała noc i dzień już był spokój... Jak jutro nie przejdzie to do lekarza bo i antybol od środy a gorączka od wtorku popołudniu...

reklama
Koronka moja mała kopie juz tak ze przegapic nie idzie :)
Basia-współczuję i zdrówka.
Ja juz oczywiście nie spie bo S. Ma ranki,kiecuszki i opaski dla Noemi sobie ogladam

Do góry