tak dla mnie otwor byl wystarczajacy- dodam ze karmilam pzrez kapturki i spokojnie dawalam radePolcia,łącze sie w boli bo ja też alergiczka i wiosna i lato to masakra
Kassia dokładnie o to i dzie to odpiac i nakatmoc dziecko tak żeby calego cycka nie wywalac na wierzch?
Co do pępka to nie wiem jak to jest bo mi sie nie wypychal i mialam w miarę nirmalny do końca..za to kopniaki małej sa widoczne gołym okiem
reklama
okasia
Fanka BB :)
Koficzka mnie też zapewniano, że zazwyczaj w okresie ciąży alergia ustępuje, ale znając moje szczęście to jeszcze się nasili :/
U mnie kopanie jest takie, że też widać gołym okiem. Mąż ostatnio zastanawiał się czy wszystko ok, bo nie dość, że strasznie mocne to aż deformujące brzuch Jako facet, który pierwszy raz zostanie ojcem był strasznie przejęty i chyba znacznie przekroczyło jego wyobrażenie
U mnie kopanie jest takie, że też widać gołym okiem. Mąż ostatnio zastanawiał się czy wszystko ok, bo nie dość, że strasznie mocne to aż deformujące brzuch Jako facet, który pierwszy raz zostanie ojcem był strasznie przejęty i chyba znacznie przekroczyło jego wyobrażenie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Okasia-moj za pierwszym razem pytał czy to normalne haha teraz onoje jakos inaczej to przecjodzimy...mala mi daje ostro popalić wszystko mnie boli.
Dziewczyny jeszcze jedno do kiedy dziecko powinno sie obrucic hlowka w dół?
Dziewczyny jeszcze jedno do kiedy dziecko powinno sie obrucic hlowka w dół?
koronkaa
Fanka BB :)
Kochane czy juz kazda z was odczuwa ruchy? Bo u nas 18+ 3 i ja jeszcze nic nie odczuwam chociaz to moja druga ciąża.
Koronka moja też druga ciąża i jakieś dwa tygodnie temu stopniowo zaczęłam czuć :-) teraz już tak się wypycha że aż nie mogę się przyzwyczaić.
Ja się pochwalilam że zwalczylismy gorączkę a koło 18 znowu 38 masakra a cała noc i dzień już był spokój... Jak jutro nie przejdzie to do lekarza bo i antybol od środy a gorączka od wtorku popołudniu...
Ja się pochwalilam że zwalczylismy gorączkę a koło 18 znowu 38 masakra a cała noc i dzień już był spokój... Jak jutro nie przejdzie to do lekarza bo i antybol od środy a gorączka od wtorku popołudniu...
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Koronka moja mała kopie juz tak ze przegapic nie idzie
Basia-współczuję i zdrówka.
Ja juz oczywiście nie spie bo S. Ma ranki,kiecuszki i opaski dla Noemi sobie ogladam
Basia-współczuję i zdrówka.
Ja juz oczywiście nie spie bo S. Ma ranki,kiecuszki i opaski dla Noemi sobie ogladam