reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Okasia, bo to będzie mami synuś lub córcia, ciągle przy nodze, bez mamy ani rusz . Ja tak mam z moim malym, czasem to aż uciążliwe, bo ciężko do toalety uciec...Ale ja jestem cały czas z nim 24/h to nie ma się co dziwić..Przyjedzie tatus to przejmie pałeczkę;-)

reklama
hej dziewczyny. a ja od rana wkurw- poszlam mala do skzoly zaprowadzilam a tu informacja ze wszawica masakraaaaaaaaaaaa. zaarz do apteki poszlam po spraj i na wszelki wypadek jeszce szampon pzreciw wszom kupilamz eby w razie czego szybko zareagowac. maakraaaaaaaaa juz mnie wsyztsko swedzi

za godzine przyjezdzaja do mnie koelzanki- :)
Słyszałam też o tym i byłam w szoku, że w tych czasach panuje wszawica.

@Matusiak właśnie ja już od dłuższego czasu tak mam. Jak tylko poloze sie na plecach to czuje twarde "cos" i po minucie już nie ma. I nie wiem czy to skurcz czy dzidziuś hm?
Ja myślę już teraz ze to dzidziuś bo żadnych skurczy nie czuje tylko taka kuleczke twarda :) i wlasnie za chwilkę znika :) no chyba że się mylę ale przeczucie mam co do maluszka jednak :)

Wszawicy nie lubię! Jako dziecko nigdy ani w przedszkolu ani w szkole nie spotkałam się z wszawicą, a teraz wydaje mi się to nagminne. Koleżanki co chwilę o tym wspominają :/

Spotkanie z koleżankami lubię bardzo :) Bawcie się dobrze! Ja zaraz do sklepu na zakupy, a potem pranie tony ciuszków od babci. Nadszedł czas kiedy muszę nabyć wózeczek zakupowy na kółkach, podejrzewałam, że stanie się to ok. 60-tego roku życia, a nie w 29., ale jak mawia mój mąż "jesteś w ciąży, wszystko Ci wolno". Jak pracowałam to zamawiałam zakupy przez internet i nie musiałam dźwigać, teraz w moim nudnym życiu kury domowej wyjście na zakupy jest sporą rozrywką :)

Kasiu ja przerabialam ten temat w przedszkolu :-( straszne jak sie tylko pomysli to od razu wszystko swedzi straszne :-( oby do was nie doszlo
A ja od kilku dni codziennie czuje kopniaczki :-) i jestem mega szczesliwa:-) wczesniej to tak raz na kilka dni a co do detektora sprawdza sie swietnie :-) na poczatku znajdowanie dzidziusia zajmowalo mi troche czasu ale teraz raz dwa i juz slychac serduszko :-)

beata0526, okasia, niunia no boje sie ze mala zalapie. ma piekne dlugie wlosy i nie dam rady jeje wyczesac na bank. trzymajcie kciukiz eby nie zalapala. od jutra bede jeje psikala no szokkkkkkkkkkkkkkkkkk. i w razie czego kupila szampon na wszy ktory ciezarne tez moga stosowac tak w razie czego zebymaz wiedziakl jaki kupic jakby nas zawszawilo
okasia dziekuje. ciacho mam, kawke zrobie i poplotkujemy bo to kolezanki ze studiow i ponad rok sie nie widzialysmy :) dla mnie etz wyjscie na zakupy to rozrywka

beata0526, okasia, niunia no boje sie ze mala zalapie. ma piekne dlugie wlosy i nie dam rady jeje wyczesac na bank. trzymajcie kciukiz eby nie zalapala. od jutra bede jeje psikala no szokkkkkkkkkkkkkkkkkk
okasia dziekuje. ciacho mam, kawke zrobie i poplotkujemy bo to kolezanki ze studiow i ponad rok sie nie widzialysmy :) dla mnie etz wyjscie na zakupy to rozrywka
Trzymamy kciuki ale coś strasznego z tymi wszami. ...
miłego kawkowania;)

reklama
Do góry