reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dzieki dziewczyny za wszystkie miłe slowa. Niestety przez ta aferę mamy ciche dni z moim D. Mój Maluszek chyba mi chciał poprawić humor, bo dzisiaj zaczął kopać i to intensywnie :-) :-)

Muszę się zabrać za wozki, bo jestem daleko w tyle... będę musiała po ślubie siasc i dokładnie poczytać wszystkie Wasze recenzje :-)

reklama
Mamakulka ja mam detektor i używam jeszcze od czasu do czasu jak maluch nie daje znać o sobie dłuższy czas co ostatnio nie zdarza się :) Z rana chyba sobie dosypia bo do około południa mam cichutko ale potem daje czadu non stop :p Poza serduszkiem słychać właśnie ruchy, kopniaki. Nie wiem jak jest ze stetoskopem ale detektor jest super :)

Hej dziewczynki :-) milego poniedzialku wam życzę :-) ja leniuchowalam w niedziele :-) a co do wozkow i calego zakupowego szalenstwa to ja jeszcze nic ciekawego oe mam :-( ale mam jeszcze czas :-) dzis zostaje sama w domku na parw godzin sama bo córeczka po chorobie idzie do szkoly to sobie poszperam w necie moze cos znajde ciekawego :-)

Hej a ja dzis wstalam z okropnym bólem głowy. :( a moja córcia na wieść ze mamę boli glowa podeszla poglaskala po glowie i zapytala czy nie chce położyć sie do łóżka. Ehh... Takie male a takie mądre

Hej dziewczyny mam pytanko z 3 razy i dzisiaj rano jak sie obudzilam odczulam na brzuchu w pewnym miejscu taka twarda kuleczke po dotknieciu ręką, leżąc na na plecach, to może być dzidziuś ??? Bo za chwilkę ten twardy punkt zniknął :)
Jak chciałam pokazać mężowi to powiedział żebym za mocno ręką nie dociskala bo jak to dzidziuś to żeby mu się nic nie stało...chyba nie powinno?
Jak to maluszek to jestem mega szczęśliwa :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam pytanko z 3 razy i dzisiaj rano jak sie obudzilam odczulam na brzuchu w pewnym miejscu taka twarda kuleczke po dotknieciu ręką, leżąc na na plecach, to może być dzidziuś ??? Bo za chwilkę ten twardy punkt zniknął :)
Jak chciałam pokazać mężowi to powiedział żebym za mocno ręką nie dociskala bo jak to dzidziuś to żeby mu się nic nie stało...chyba nie powinno?
Jak to maluszek to jestem mega szczęśliwa :D
Ja też miałam ostatnio taką kulę rano jak się obudziłam i lezalam na plecach. A wczoraj po obiedzie jak lezalam, to poczułam na środku w dole takie płukanie lekkie. Teraz jestem pewna w 100% że to mój leniuch Wkoncu się ruszył tak, że ja poczułam:-)

A w moim brzuchu rośnie mały nerwus :) Jak trzymam rękę na brzuchu to jest spokój, ale wystarczy, że na chwilę odkleję rękę od brzucha i następuje seria kopniaków :)
Nic tak nie umila dnia jak solidny kopniak z rana :)

hej dziewczyny. a ja od rana wkurw- poszlam mala do skzoly zaprowadzilam a tu informacja ze wszawica masakraaaaaaaaaaaa. zaarz do apteki poszlam po spraj i na wszelki wypadek jeszce szampon pzreciw wszom kupilamz eby w razie czego szybko zareagowac. maakraaaaaaaaa juz mnie wsyztsko swedzi

za godzine przyjezdzaja do mnie koelzanki- :)

reklama
Do góry