reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja już się doczekać nie mogę bo 16stego wizyta a 17stego ruszamy do Pl :D i już mam umowiona wizyte na 25tego do polskiego ginekologa :) dziewczyny nie będzie przeszkadzało jak będzie mi chciał zrobić usg jak będę teraz 16stego? ?? Nie przeszkadza że tylko tydzień przerwy od polowkowego??? Chciałabym bo w pl będę mogła o wszystko wypytac i na swobodnie z lekarzem porozmawiać :) tak mi tego tu brakuje.....
Kochana wydaje mi sie ze nie wplynie to na malenstwo :-) ja mialam po 11 dniach robione bo w szpitalu i na kontrolnej wizycie
Wiec wydaje mi sie ze to jakos bardzo nie wplywa gorzej jak bysmy robily usg kilka razy w tygodniu to wtedy by mialo wplyw

reklama
WP_20160307_12_24_02_Pro (3).jpg

:D :D :D

Załączniki

• WP_20160307_12_24_02_Pro (3).jpg
    WP_20160307_12_24_02_Pro (3).jpg
    261,4 KB · Wyświetleń: 94
Ja byłam w zeszłym tyg na badaniach i niestety dzieciątko nie chciało współpracować. Najpierw wyszło ze dziewczynka,potem ze chłopak az ginka sama z siebie się śmiała ze nie może określić.
Dziewczyny kiedy robi się krzywa cukrowa

reklama
Hej dziewczyny :) ale drukujecie tu :)
Nati-gratki córeczki macie juz imię?
Moje dziecko dzis skacze w brzuchu jak szalone az było na brzuchu widać,nawet filmik nagralam bo złapałam kopniaka ale tak 50/50 ja widze na filmiku,moja mama i przyjaciolka tez qle moj S. Mowi ze nie widać,moze jeszcze uda sie złapać i tak jestem w ciezkim szoku ze tak wcześnie widać.
Ja w piatek polowkowe,juz nie moge sie doczekac az zobacze mojego dzidziusia :)

Do góry