reklama
niunia102
Fanka BB :)
Mnie tez bola plecyki w dodatku w nocy córka przychodziła 3 razy że jej się koszmary snią a rano wstała chora :-( wiec dziś mamy dzien leniucha spedzony na tapczanie :-) milej niedzieli
Ostatnia edycja:
moja dzis 2 razy wstawalaMnie tez bola plecyki w dodatku w nocy corka przychodzila 3 razy ze jej sie koszmary snia a rano wstala chora :-( wiec dzia mamy dzien leniucha spedzony na tapczanie :-) milej niedzieli
okasia
Straszna cisza Mamy weekend imprezowo rodzinny. Wczoraj sklep z wózkami i parapetówka znajomych, a dziś rodzinny obiad. To sporo wydarzeń w moim ciążowym życiu. Muszę się pochwalić, że byłam dzielna. Zakładałam wyjście po dwóch godzinach, a wytrwałam do końca Gorzej jest dziś :/ Dodam tylko, że położyłam się o 02:20, a o 03:19 jak co noc było pierwsze wstawanie. Nie wiem co to za fiksacja, ale jest niezależna od tego o której się położę spać zawsze przebudzam się o tej konkretnej godzinie :/ Na szczęście dziś spotkam się z teściową, moim guru od sytuacji dziwnych i z pewnością mi to jakoś wytłumaczy
hellevoet
Okasia może dzidzia będzie się budziła na mleko o tej godzinie i już za wczasu się przyzwyczajasz. Hehe
Ja dzis mam w planach do kuzynki na kawke jechac. Trochę poplotkujemy. Dobrze ze mam w holandii chociaż kogoś z rodziny. Koleżanki są oczywiście też ważne ale jakoś z kuzynka to inaczej.
Miłej niedzieli dziewczyny
Ja dzis mam w planach do kuzynki na kawke jechac. Trochę poplotkujemy. Dobrze ze mam w holandii chociaż kogoś z rodziny. Koleżanki są oczywiście też ważne ale jakoś z kuzynka to inaczej.
Miłej niedzieli dziewczyny
polcia177
Moja dzidzia (mąż) budziala sie tez w nocy przy okazji mnie budzac. Nie goi mu sie dziąsło po wyrywaniu i meczy sie i mnie przy okazji od wtorku juz i jeszcze to potrwa. Wiec nie dosc ze sama sie budze to jeszcze jak on sie kreci. Wczoraj byla wycieczka do rodziny a dzis leniwy dzionek.
Hello. Ja wchodzę według usg w 18 tc ;-)
Dziewczyny ma ból pleców zróbcie sobie ćwiczenia ale systematycznie codziennie bo potem będzie jeszcze gorzej więc na prawdę warto :-)
Dzisiaj rosół i placek po wegiersku z buraczkami mniam!
Dziewczyny ma ból pleców zróbcie sobie ćwiczenia ale systematycznie codziennie bo potem będzie jeszcze gorzej więc na prawdę warto :-)
Dzisiaj rosół i placek po wegiersku z buraczkami mniam!
BASIENKA 28
Hej dziewczyny. Ja dzis juz mam czas dla siebie. Ugotowalam obiadek a terazz corcia odpoczywamy :-) nigdzie sie z domu nie wybieram :-)
reklama