reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Lady's trzymajcie kciuki za godzinę mam wizytę u ginekologa. Tak się cieszę że dzidzie zobaczę
kciuki zacisniete.

Kasia kiedyś widziałam identyczny w lumpeksie tylko nie miał nóżek.Wyglądał super :)
on naprawde sie sprawdza- juz z nim spie :)

happymum ciagle problemy z zwaga????????????????

ja wizyte mam jutro :)
u nas pada i brzydko starsznie- ale ferie :( mlodej sie nudzi. w czwartek na eksperymenty chemiczne z nia ide a w piatekz moja mama do teatru idzie :) a w srode chyba tez na zajecia dla dzieci pojdziemy chyba ze padac bedzie.
ide sniadanko robic bo umre z glodu.
p.s. moja pieciolatka ostatanio caly zczas bawi sie w rodzenie dzieci. lalki ciagle rodza i ta mala skubnana wgrala sobie na tel mojego emza gre i tam tez lalka barbi rodzi ona sie zajmuje ta dzidzia. no szal

reklama
U mnie też szaro, znów bierze mnie przeziębienie, wiec raczej nici z długich spacerów. Dziś muszę się inhalować, poćwiczyć na piłce i wygrzać w domu.

hellevoet - to super że wszystko w porządku :yes:

u mnie +11 stopni, pada deszcz, buro I ponuro I chyba niskie ciśnienie...

U mnie też szaro, znów bierze mnie przeziębienie, wiec raczej nici z długich spacerów. Dziś muszę się inhalować, poćwiczyć na piłce i wygrzać w domu.
kasia mnie bralo w pauitek wyleczylam i dzis znowu kicham, kaszle i katar. masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hellevoet super ze dzidzia ok :)
dominika u mnie cos kolo 5 stopni na plusie

hej :-) Mam takie pytanko, ale do dziewczyn, które mają psiaka.. jak jesteście teraz w ciąży to jak często odrobaczenie swoich pupili? :)

hellevoet - super! :)

moje cycki do tej pory były bez zmian a od kilku dni są większe i bolą jak diabli, dotknać nie mogę i koniecznie potrzebuje nowych staników bo póki co ciągle łaze w sportowym.

u nas też szaro i pochmurno. Z utesknieniem czekam na wiosne.

Fluttershy - ja w przyszłym tygodniu zabieram psinke na odrobaczanie ale takie standardowe, teraz mało miała spacerów to nie musze szaleć ale jak się ciepło zrobi to będzie na pewno kąpana częściej.

zmieniłyście moje podejscie do rogala! Byłam przekonana, że zbędny wydatek, ale faktycznie przy karmieniu może się przydać. Chociaż...może i do spania byłby wygodny, bo jak kołdrę sobie podkładam to troche mi jej mało :p

widzę że często chorujecie :( mnie na szczęście jak na razie ominęła choroba tfu tfu! Za to mdłości i wymioty już co 3-4 dni :) więc mam nadzieje że to ich koniec :)

siedzę w kartonach, dzis dostajemy klucze i spisujemy umowę, w czwarte wywóz mebli, czuje się fatalnie w tym chaosie, chciała bym mieć już to za sobą :(

reklama
hej :-) Mam takie pytanko, ale do dziewczyn, które mają psiaka.. jak jesteście teraz w ciąży to jak często odrobaczenie swoich pupili? :)
Ja zawsze zwierzeta drobaczam co pol roku

Z dzidzia wszystko dobrze. Spało dzieciątko na brzuchu z rączka pod głową. Zupełnie jakbym siebie widziała . Kolejna wizyta za miesiąc.
Super ze z malenstwem ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry