reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mika dacie radę! Ja w życiu kilka przeprowadzek zaliczyłam, można z tym żyć- dobra organizacja i dużo dużo kartonów!

Flutershly sądzę że to normalne, teraz u nas większa „produkcja” może być wodnista

A widzisz nati! Mówiłam ci że są super! Mega wygodne –prawda?

Matusiak i jak po badaniu bo nie mogłam twojego posta znaleźć- kogo nosisz pod serduchem? ale sobie ciebie zapamiętałam -mamy ten sam suwaczek ahhahaha

ja z mężem 15 lat a co do wózka mam kilka typów ale trzeba zbierać ;) już wam pisałam : duża gondola solidnie zabudowana to mój priorytet, duże pompowane koła bo mieszkam na osiedlu gdzie dopiero sie ludzie budują i droga to pożal się Boże......więc "terenówka" tylko wchodzi w grę a na wiosnę lekka spacerówka miejska -by mi łatwiej było dzieci ze szkoły i przedszkola odbierać
Kochana czekam bo w środę mam wizytę :) jeszcze w niepewności i mam nadzieję że się nie będzie wstydziło i sie ładnie mamusi pokaże ;)

reklama
Dominika81 - glukoza wyszła mi 103 przy normie 60-106. Ale szczerze to nie jestem pewna czy nie bylam na tyle nierozgarnięta i nie żułam gumy w drodze do laboratorium. Tym razem sie okaże w środę u lekarza czy bez ewentualnej gumy cukier jest ok :p

co do wydzieliny, z tego co sie orientuje biała wodnista wydzielina jest całkowicie normalna w ciąży. :)

Dzisiaj odebralam wyniki tsh i wynik 1,87, także super. Eutyrox zbil ładnie :-) wrocilam z pracy i cos slabo sie poczulam. Ledwo teraz doszlam do lozka. Oby to bylo przejściowe. Jeszcze mi niedobrze. Moze przemeczenie, bo calymi dniami w pracy kilka dni z rzedu plus dojazdy lacznie 60km dziennie plus ogarnac dom po pracy i corke robia swoje :-) leze i mam helikopter. Jutro wolne, wiec spie do 9:-)

hej

O matko przebrnelam przez 30str. Chwile mnie nie bylo, ale chorbsko nas dopadlo i palcem nawet ruszyc nie moglam, maly 3 doby wymioty i temp, wiec bylo ostro. Ja mam wizyte 24, w ten weekend dwie imprezki ur w tym mojego dziecia, musze wparowac do H&M, bo przydalyby sie jakies legginsy i inne gadzety, zeby wygladac jak ludz. Kg mi nie przybywa jakos chyba z 1,5 na +, ale ja sie nie waze w ogole. Mdlosci minely chyba,z e zjem cos z czym sie juz nie lubie, ale o tym nie wiedzialam do momentu zjedzenia :). Zapachy niektore mi przeszladzaja, ale nie na tyle, zeby to bylo jakos specjalnie uciazliwe. Dzis obcinalam pazury kotom i kocura moj syn przestraszyl, jak mi brzuch przeoral pazurami to do tej pory sie dotknac nie moge, mam nadzieje, ze nic z tego nie wyniknie :/ Farbuje wlosy normalnie, ostatanio tez pofarbowalam. Co jeszcze, wozek kupie dopiero w czerwcu. I to chyba tyle, jestem juz porzadnie zmeczona, wiec trybiki juz nie pracuja jak powinny :)

hej dziewczyny :)
no ja do czwartku już odliczam (prenatalne) - strasznie się niepokoję, potem po niedzieli we wtorek mam wizytę u gina, także byle do czwartku :):)
nie chce mi się już tak pracować, ech ...

Mika ja przed badaniami miesiąc temu żułam gumę i też obawiałam się że może mieć wpływ na wynik ale po badaniu tylko 3,6 mmol także dobry.
Basieńka tez wczoraj badałam Tsh profilaktycznie czy spada. Wynik odbiorę dopiero w czwartek, bo wtedy mam wizytę u lekarza. Również mam nadzieję że spadło bo już prawie miesiąc biorę tabletki.
Dziś wpadnie do mnie koleżanka z mężem i córką, więc lecę ogarniać dom :)

Hej dawno nie pisałam. Cora troche chorowała. Mdłości odeszły w niepamięć za to zgaga sie przyplątała.Ale na to mąż zakupił mi migdały bo mleko srednio daje rade a w razie w jest jeszcze gawiskon.

Zaczynam juz czuć ruchy :) to mój 15 tydzień :)

Dziewczyny czy tez tak macie, ze swedza Was nogi lub brzuch ? Bo mnie nogi od kolana w dol z przodu. Naczytalam sie o cholestazie ciazowej i mam nadzieje,ze to nie to. Dla pewnosci alat i aspat sobie zbadam :-)

BASIENKA 28 też miałam wkrętkę, że mam cholestaze.. bo mam ból w okolicy prawego podżebrza, Lekarz rodzinny dał mi skierowanie na USG jamy brzusznej, bo mam podejrzenie kamicy żółciowej... :-( mam jednak nadzieje, że to jednak nie to :-(

reklama
Do góry