reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Witam wszystkie Panie
U mnie waga na razie na minus nastepne ważenie przy wizycie 8.03
Co do zachcianek to kocham zielone jabłka nie mogę bez nich żyć

Po prostu czasem czuje, że robi się mokro i jest tam mleczna, ale bardzo rzadka wydzielina (w ogóle nie przypominająca śluzu), nie ciągnie się, ani nie klei.. dlatego tak spanikowałam :-(

U mnie 3kg na plusie, ale z powietrza kg się nie biorą, jak ja ciągle jem a zwłaszcza słodycze. Przed ciążą słodkie jadłam sporadycznie a teraz nie mogę się oprzeć... W pierwszej ciąży nauczyłam się jeść placki ziemniaczane, wcześniej za nimi nie przepadałam :-) :) a w drugiej ciąży zaczęłam jeść banany i tak mi zostało :biggrin2: smaki się zmieniają, zobaczymy jak to teraz będzie...
Trzymam kciuki za wizyty, nie stresujcie się, bo będzie dobrze. Ja wizyte mam 26 lutego i narazie jestem odwazna:wink:

Po prostu czasem czuje, że robi się mokro i jest tam mleczna, ale bardzo rzadka wydzielina (w ogóle nie przypominająca śluzu), nie ciągnie się, ani nie klei.. dlatego tak spanikowałam :-(
Ja miałam raz taką sytuację, że po kapaniu w szlafroku usiadłam sobie na krześle, a tu zrobiło mi się tak mokro, właśnie tak wodniscie, że krzesło było mokre, też się wtedy wystraszylam. To było jednorazowe, a tak to tylko mam uplawy...

Dziewczyny,

czy mleczna wodnista wydzielina z pochwy to mogą być wody płodowe? :-(

Wody płodowe są przezroczyste, więc to raczej nie to. W ciąży upławy bywają spore, jeśli masz niebawem wizytę u lekarza to zgłoś. Możesz mieć infekcję, co podobno też jest częste w naszym stanie :)

Hej dziewczynki :-) a ja sie dzis ważylam i na mojej wadze pokazuje ze nic nie przytaylam ale dziwne to bo i brzuszka juz troche mam i biust wiekszy ale startowalam z waga 75 co przy moim wzroscie to troszke za duzo :-) wiec moze dlatego.
Ci do wózków i innych zakupów to ja sie jeszcze wytrzymuje mamy czas.
W pracy sie dzis z szefem dogadalam ze pracuje do 25.05 potem ide na urlop i po urlopie odrazu na l4 :-) wiec wytrzymac te dwa tygodnie i mozna odpoczywac:-)

reklama
Wizyte miałam w zeszłym tygodniu :-( do tej pory brałam luteine i taki wodnisty śluz byłam przekonana, że jest od tego.. :-( Dopiero od soboty nie biorę luteiny, a rzadka wydzielina nadal jest :-( i się zaniepokoiłam

Do góry