reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Trzeba tez uważać w ciąży np. Z malinami, lepiej unikac całkowicie w każdej postaci, po 1 rozrzedzaja krew i moga powodować krwotoki (moj synek tak ma od malin) poza tym wywołują skurcze (dobre sa na koniec ciąży jak już się chce urodzić)
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
BASIENKA 28
Mnie po 13 tygodniu kazala kupic witaminy i zazywac :-) zazywalam wczesniej, ale mialam wymioty od tego. Dzis zaczelam 14 tydzien i powinnam, ale z racji tego, ze mam duzo pracujacych dni, to wezme dopiero w przyszlym tygodniu :-)Bierzecie jakieś witaminy.
Ja biorę tylko kwas foliowy, a zapomniałam ostatnio ginki zapytać czy jakieś witaminy sobie kupić
BASIENKA 28
Ale dzis nudno w pracy. Nie ma ludzi i tylko czekam na 18, bo szef pozwolil mi wyjsc godzine wczesniej :-) pozniej 2 dni wolne i znowu 3 dni do pracy. TAkze mam dlugi walentynkowy weekend w pracy :-) jutro jade na czczo zrobic badanie tsh :-)
biore femibion z dha, oprucz tego mam jescze brac kwas foliowy do 20 tyg, duphaston tez do 20 tyg i endokrynolog zalecila mi wit d3 bo biore rowniez eutyroxBierzecie jakieś witaminy.
Ja biorę tylko kwas foliowy, a zapomniałam ostatnio ginki zapytać czy jakieś witaminy sobie kupić
na co idziecie?ja z mala na alvina sie wybieram w nastepnym tyg, a plany walentynkowe zadneA ja w związku z walentynkami i brakiem męża idę z moim małym mężczyzna do kina a co będziemy sobie żałować. a wasze walentynkowe plany?
okasia
Dominika, wywołałaś temat Już nie mogę się doczekać lata, arbuza, truskawek, jagód, kukurydzy w kolbach, moreli, czereśni. Teraz mam problem z owocami, albo smakują paskudnie albo nie mogę ich jeść (pomarańcze, mandarynki prowokują u mnie wymioty :/).
Walentynki też spędzę tylko z synkiem Mąż w piątek raniutko wyjeżdża służbowo i wraca dopiero we wtorek rano. Będzie tak daleko, że zaczęłam się martwić.
Fatalny dziś dzień, boli mnie głowa, chce mi się spać, do tego znów zaczęło mnie mdlić i raczej skończy się wymiotami :/
Walentynki też spędzę tylko z synkiem Mąż w piątek raniutko wyjeżdża służbowo i wraca dopiero we wtorek rano. Będzie tak daleko, że zaczęłam się martwić.
Fatalny dziś dzień, boli mnie głowa, chce mi się spać, do tego znów zaczęło mnie mdlić i raczej skończy się wymiotami :/
niunia102
Ja jak juz pisalam biore kwas foliowy i vit d3 :-)
Na walantynki jedziemy do tesciowej(niedziela) i mojego brata(sobota) wiec bedzie ciekawie
Na walantynki jedziemy do tesciowej(niedziela) i mojego brata(sobota) wiec bedzie ciekawie
reklama
niunia102
A u mnie dla odmiany ruch jak w Paryżu masakra od 12 to drzwi na obrotowe moge wymienic moze teraz dadza chwile odsapnąćAle dzis nudno w pracy. Nie ma ludzi i tylko czekam na 18, bo szef pozwolil mi wyjsc godzine wczesniej :-) pozniej 2 dni wolne i znowu 3 dni do pracy. TAkze mam dlugi walentynkowy weekend w pracy :-) jutro jade na czczo zrobic badanie tsh :-)