reklama
okasia
Fanka BB :)
Udało mi się upolować na aukcji allegro nowe spodnie z metkami, jedne z h&m drugie z c&a za grosze.
Matko, jaki ten stanik paskudny, tak jakby ktoś wyciskał mi piersi. Próbowałam jakoś ułożyć sobie w nim biust, ale porażka. Ta część wewnętrzna, widoczna po odsłonięciu do karmienia jest po prostu zdecydowani mniejsza niż warstwa wierzchnia i pierś układa się strasznie, jak na mammografii. Cycki ufoludki. Chyba jednak rozejrzę się za usztywnianymi biustonoszami do karmienia
Matko, jaki ten stanik paskudny, tak jakby ktoś wyciskał mi piersi. Próbowałam jakoś ułożyć sobie w nim biust, ale porażka. Ta część wewnętrzna, widoczna po odsłonięciu do karmienia jest po prostu zdecydowani mniejsza niż warstwa wierzchnia i pierś układa się strasznie, jak na mammografii. Cycki ufoludki. Chyba jednak rozejrzę się za usztywnianymi biustonoszami do karmienia
majku_2
Zaangażowana w BB
Hahaha cycki ufoludki
Kasia ja miałam 3 do karmienia żaden sie nie przydał. Może kup po porodzie bo piersi jeszcze zmienią swą objętość tak będziesz miała pewność
Ja sie popłakałam w przymierzalni jak kupowałam stanik przed ciaza (1) miałam B 75 a pani w przymierzalni daje mi E i mówi ze zaniżone rozmiary ma ... Jak sie okazało ze pasuje poryczałam sie
Kasia ja miałam 3 do karmienia żaden sie nie przydał. Może kup po porodzie bo piersi jeszcze zmienią swą objętość tak będziesz miała pewność
Ja sie popłakałam w przymierzalni jak kupowałam stanik przed ciaza (1) miałam B 75 a pani w przymierzalni daje mi E i mówi ze zaniżone rozmiary ma ... Jak sie okazało ze pasuje poryczałam sie
jaspis
I ja się dziś wyżalę: łeeeeb mi pękaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak od miesiąca DO tego mdłości wróciły i to ze zdwojoną siłą
Polecam biustonosze firmy Alles Mama, może do najtańszych nie należą, ale są super. Ja je kupuję dużo taniej w jednym ze sklepów z akcesoriami dla mam i dzieci i są dużo tańsze, bo to akurat nie najnowsze modele Warto się rozejrzeć
Polecam biustonosze firmy Alles Mama, może do najtańszych nie należą, ale są super. Ja je kupuję dużo taniej w jednym ze sklepów z akcesoriami dla mam i dzieci i są dużo tańsze, bo to akurat nie najnowsze modele Warto się rozejrzeć
okasia
haha ja chciałam takie na teraz, a przy okazji są odpinane do karmienia. Muszę podjechać do jakiegoś centrum handlowego i kupić zwykłe miękkie biustonosze lub dobrać sobie wygodny usztywniany. Nie mogę przeżyć tego paździerza Naprawdę w życiu nawet na bazarze nie udało mi się kupić takiego paskudztwa. I to kurde teraz, kiedy jedyne co mam ładne i idealnie kształtne to piersi.
Dominika81
okasia - haha, uśmiałam się z Twojego cycnika
ja na razie mam ich mnóstwo różnych na codzień, ale pewnie niedługo jakiś jeden porządniejszy pod bluzkę będę musiałą kupić.
u nas jest taki sklep z różnymi markami, bardzo dobrze dobierają, na pewno się tam wybiorę.
też mi się udało wczoraj kupić spodnie w c&a I jak je zakładam to już widać brzuszek ale póki co zapinam się w swoje spodnie, więc jeszcze chwilę poleżą, ale już czuję że niedługo. najpierw jednak musi się troche w pracy roznieść info.
współczuję tym, które dopadł ból głowy.....
Matusiak - ty chyba pytałaś o lekarza w bydgoszczy?
mojej koleżanki siositra rodziła w ub roku w bydgoszczy, spróbuję ja podpytać jak ją spotkam na mieście, zeby zapytała siositry jakiego miała lekarza I czy była zadowolona.
ja na razie mam ich mnóstwo różnych na codzień, ale pewnie niedługo jakiś jeden porządniejszy pod bluzkę będę musiałą kupić.
u nas jest taki sklep z różnymi markami, bardzo dobrze dobierają, na pewno się tam wybiorę.
też mi się udało wczoraj kupić spodnie w c&a I jak je zakładam to już widać brzuszek ale póki co zapinam się w swoje spodnie, więc jeszcze chwilę poleżą, ale już czuję że niedługo. najpierw jednak musi się troche w pracy roznieść info.
mojej koleżanki siositra rodziła w ub roku w bydgoszczy, spróbuję ja podpytać jak ją spotkam na mieście, zeby zapytała siositry jakiego miała lekarza I czy była zadowolona.
koficzka
Fimka i Angelika mnie dziś też głowa boli, ciśnienie się zmienia stąd pewnie
Kasia rzuć gołąbeczkiem!
Okasia do karmienia polecam super markę: ALLES
Dwa razy od nich miałam cyckonosze- mega wspaniałe! Idealnie leżą i ładnie wyglądają! Bardzo polecam markę teraz też na bank kupię!
ja dziś miałam wizytę u gina i na milion procent!!!!!! taaadaaaaaammmmm CHŁOPAK!
Kasia rzuć gołąbeczkiem!
Okasia do karmienia polecam super markę: ALLES
Dwa razy od nich miałam cyckonosze- mega wspaniałe! Idealnie leżą i ładnie wyglądają! Bardzo polecam markę teraz też na bank kupię!
ja dziś miałam wizytę u gina i na milion procent!!!!!! taaadaaaaaammmmm CHŁOPAK!
Ja właśnie widziałam w h&m ładne biustonosze takie gąbkowe delikatnie usztywniane do karmienia i się pewnie w nie zaopatrze pozniejUdało mi się upolować na aukcji allegro nowe spodnie z metkami, jedne z h&m drugie z c&a za grosze.
OK super byłabym wdzięczna to bede czekać na informacjeokasia - haha, uśmiałam się z Twojego cycnika
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie zauważyłam kochana bo często na tel siedzę a tu nie ma suwaczkow to fajniematusiak a nasze suwaczki takie same- zauważyłaś?
ja spodnie też mam z hm- uzywki z olx kupiłam bardzo fajnie sie noszą, dodatkowo getry kupiłam hm mama- wspaniałe mega wygodne
Jejku za tydzień w środę mam wizytę i mam cichą nadzieję że się juz dowiem kogo pod serduchem noszę