reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Okasia kupiłaś spodnie ? Pochwalnie gzie i za ile ja muszę juz kupić bo wszystko zaczyna mnie gnieść i nosze na "frotce" ale w aucie i ta frotka pod brzuchem mnie gniecie

reklama
Udało mi się upolować na aukcji allegro nowe spodnie z metkami, jedne z h&m drugie z c&a za grosze.

Matko, jaki ten stanik paskudny, tak jakby ktoś wyciskał mi piersi. Próbowałam jakoś ułożyć sobie w nim biust, ale porażka. Ta część wewnętrzna, widoczna po odsłonięciu do karmienia jest po prostu zdecydowani mniejsza niż warstwa wierzchnia i pierś układa się strasznie, jak na mammografii. Cycki ufoludki. Chyba jednak rozejrzę się za usztywnianymi biustonoszami do karmienia :)

Hahaha cycki ufoludki :)
Kasia ja miałam 3 do karmienia żaden sie nie przydał. Może kup po porodzie bo piersi jeszcze zmienią swą objętość :) tak będziesz miała pewność :)
Ja sie popłakałam w przymierzalni jak kupowałam stanik przed ciaza (1) miałam B 75 a pani w przymierzalni daje mi E i mówi ze zaniżone rozmiary ma ... Jak sie okazało ze pasuje poryczałam sie :)

I ja się dziś wyżalę: łeeeeb mi pękaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak od miesiąca :( DO tego mdłości wróciły i to ze zdwojoną siłą :(

Polecam biustonosze firmy Alles Mama, może do najtańszych nie należą, ale są super. Ja je kupuję dużo taniej w jednym ze sklepów z akcesoriami dla mam i dzieci i są dużo tańsze, bo to akurat nie najnowsze modele :) Warto się rozejrzeć :)

haha ja chciałam takie na teraz, a przy okazji są odpinane do karmienia. Muszę podjechać do jakiegoś centrum handlowego i kupić zwykłe miękkie biustonosze lub dobrać sobie wygodny usztywniany. Nie mogę przeżyć tego paździerza :) Naprawdę w życiu nawet na bazarze nie udało mi się kupić takiego paskudztwa. I to kurde teraz, kiedy jedyne co mam ładne i idealnie kształtne to piersi.

okasia - haha, uśmiałam się z Twojego cycnika :rofl2::rofl2:
ja na razie mam ich mnóstwo różnych na codzień, ale pewnie niedługo jakiś jeden porządniejszy pod bluzkę będę musiałą kupić.
u nas jest taki sklep z różnymi markami, bardzo dobrze dobierają, na pewno się tam wybiorę.
też mi się udało wczoraj kupić spodnie w c&a I jak je zakładam to już widać brzuszek:szok: ale póki co zapinam się w swoje spodnie, więc jeszcze chwilę poleżą, ale już czuję że niedługo. najpierw jednak musi się troche w pracy roznieść info.

współczuję tym, które dopadł ból głowy..... :sad::sad:

Matusiak - ty chyba pytałaś o lekarza w bydgoszczy?
mojej koleżanki siositra rodziła w ub roku w bydgoszczy, spróbuję ja podpytać jak ją spotkam na mieście, zeby zapytała siositry jakiego miała lekarza I czy była zadowolona.

Fimka i Angelika mnie dziś też głowa boli, ciśnienie się zmienia stąd pewnie

Kasia rzuć gołąbeczkiem!

Okasia do karmienia polecam super markę: ALLES

Dwa razy od nich miałam cyckonosze- mega wspaniałe! Idealnie leżą i ładnie wyglądają! Bardzo polecam markę teraz też na bank kupię!

ja dziś miałam wizytę u gina i na milion procent!!!!!! taaadaaaaaammmmm CHŁOPAK!

Udało mi się upolować na aukcji allegro nowe spodnie z metkami, jedne z h&m drugie z c&a za grosze.

Matko, jaki ten stanik paskudny, tak jakby ktoś wyciskał mi piersi. Próbowałam jakoś ułożyć sobie w nim biust, ale porażka. Ta część wewnętrzna, widoczna po odsłonięciu do karmienia jest po prostu zdecydowani mniejsza niż warstwa wierzchnia i pierś układa się strasznie, jak na mammografii. Cycki ufoludki. Chyba jednak rozejrzę się za usztywnianymi biustonoszami do karmienia :)
Ja właśnie widziałam w h&m ładne biustonosze takie gąbkowe delikatnie usztywniane do karmienia i się pewnie w nie zaopatrze pozniej :)

okasia - haha, uśmiałam się z Twojego cycnika :rofl2::rofl2:
ja na razie mam ich mnóstwo różnych na codzień, ale pewnie niedługo jakiś jeden porządniejszy pod bluzkę będę musiałą kupić.
u nas jest taki sklep z różnymi markami, bardzo dobrze dobierają, na pewno się tam wybiorę.
też mi się udało wczoraj kupić spodnie w c&a I jak je zakładam to już widać brzuszek:szok: ale póki co zapinam się w swoje spodnie, więc jeszcze chwilę poleżą, ale już czuję że niedługo. najpierw jednak musi się troche w pracy roznieść info.

współczuję tym, które dopadł ból głowy..... :sad::sad:

Matusiak - ty chyba pytałaś o lekarza w bydgoszczy?
mojej koleżanki siositra rodziła w ub roku w bydgoszczy, spróbuję ja podpytać jak ją spotkam na mieście, zeby zapytała siositry jakiego miała lekarza I czy była zadowolona.
OK super byłabym wdzięczna :) to bede czekać na informacje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
matusiak a nasze suwaczki takie same- zauważyłaś?

ja spodnie też mam z hm- uzywki z olx kupiłam bardzo fajnie sie noszą, dodatkowo getry kupiłam hm mama- wspaniałe mega wygodne

reklama
matusiak a nasze suwaczki takie same- zauważyłaś?

ja spodnie też mam z hm- uzywki z olx kupiłam bardzo fajnie sie noszą, dodatkowo getry kupiłam hm mama- wspaniałe mega wygodne
Nie zauważyłam kochana bo często na tel siedzę a tu nie ma suwaczkow :( to fajnie ;)
Jejku za tydzień w środę mam wizytę i mam cichą nadzieję że się juz dowiem kogo pod serduchem noszę :)

Do góry