reklama
Jeśli chodzi o pamiatke to mam zdjęcie ze zwykłego usg i widać na nim malucha. Ona jedna twierdzi ze najnowsza aparaturą najlepiej można wychwycić wszystkiewszdy.Osobiście wwidok z tego usg mnie troszkę przeraza i nie wiem psuje moment powitania na świecie malucha w ramionach? Większość mówi ze to zbytek patrząc na cenę tez tak uważam. Moze pójść na konsultacje do innego lekarza?
okasia
Fanka BB :)
Bleair to badani nie zdiagnozuje nic więcej czy lepiej niż zwykłe usg, to tylko taki chwyt na rodziców. Myślę, że chce Cię naciągnąć, a to podważa zaufanie do lekarza. Jeśli ufasz swojemu lekarzowi to zwyczajnie możesz odmówić, jeśli się obawiasz reakcji to zmień lekarza. Ja mam w swoim pakiecie badanie 3d/4d i lekarz pokazuje maluszka podczas zwykłego badania, po 25 tygodniu będę miała takie zdjęcie i nagranie, ale nie w celach diagnostycznych tylko na pamiątkę.
Koronkaa, a jakie bierzesz leki? Ja drugi raz w miesiącu chora, tym razem z bólem zatok właśnie i gorączką. W nocy byłam u lekarza, ale nic nie przepisał. Crp 27. Jutro idę powtórzyć, oby nie rosło. Wierzę, że maluszek ok.
Ja nosiłam w elastycznej na początku. Świetna sprawa, polecam, szybko nabiera się wprawy.
Ja nosiłam w elastycznej na początku. Świetna sprawa, polecam, szybko nabiera się wprawy.
Fimka
bleair - dla mnie zbędny wydatek, witamy!
helle - ja nosiłam w Tuli, drugiego bobasa na pewno też będę w Tuli nosić
asz - zdrówka !!
helle - ja nosiłam w Tuli, drugiego bobasa na pewno też będę w Tuli nosić
asz - zdrówka !!
koficzka
no i wiem czemu senna jestem
mam niskie żelazo, dzis kupiłam preparat na podwyższenie bo wyniki kiepskawe
Tup tup fotelik musi być bezpieczny więc tylko porządny wchodzi w grę, nie wierzę w te styropiany owiniete w skarpetę –fotelik musi przejść testy
Weronika oby się udałow czerwcu!
Hellevoet ja będę nosić w chuscie, córke nosiłam syna nosiłam to i trzecie nosić będę- to tylko tak wygląda na początku skomplikowanie, pocwicz na lalce czy misiu póki brzuch mały na yt pełno instrukcji
mam niskie żelazo, dzis kupiłam preparat na podwyższenie bo wyniki kiepskawe
Tup tup fotelik musi być bezpieczny więc tylko porządny wchodzi w grę, nie wierzę w te styropiany owiniete w skarpetę –fotelik musi przejść testy
Weronika oby się udałow czerwcu!
Hellevoet ja będę nosić w chuscie, córke nosiłam syna nosiłam to i trzecie nosić będę- to tylko tak wygląda na początku skomplikowanie, pocwicz na lalce czy misiu póki brzuch mały na yt pełno instrukcji
Asiunia1988
Bleair po przeczytaniu Twojego postu pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy, to że Twój lekarz chce Cię naciągnąć na dość kosztowne USG.
Ja na badaniu połówkowym dostanę kolorowe zdjęcie buźki dziecka, myślę, że to fajna pamiątka. Tym bardziej, że z córką czegoś takiego mi nie dali choć powinnam dostać!
Dziś kończę 28 lat, nie wiem kiedy te lata po 18 tak szybko minęły, do pełnoletności ciągnie się i ciągnie a potem...ehhh
Dzięki za odpowiedź w sprawie kosztu badań Jutro zajdę do laboratorium i zorientuję się ile u nas to kosztuje. A myślicie, że najlepiej byłoby robić w tym samym miejscu gdzie do tej pory, bo czytałam że różne laboratoria mają różne odczynniki i normy...
Wczoraj z mężem doszliśmy do wniosku, że od kiedy zmieniły mi się upodobania kulinarne psuje się dużo jedzenia...Wczoraj wyrzuciłam kilka jogurtów, kot zjada zepsute wędliny itd... Nie lubię marnotrawstwa szczególnie, że wiele osób nie ma co do garnka włożyć Muszę teraz bardziej racjonalnie planować zakupy!
Ja na badaniu połówkowym dostanę kolorowe zdjęcie buźki dziecka, myślę, że to fajna pamiątka. Tym bardziej, że z córką czegoś takiego mi nie dali choć powinnam dostać!
Dziś kończę 28 lat, nie wiem kiedy te lata po 18 tak szybko minęły, do pełnoletności ciągnie się i ciągnie a potem...ehhh
Dzięki za odpowiedź w sprawie kosztu badań Jutro zajdę do laboratorium i zorientuję się ile u nas to kosztuje. A myślicie, że najlepiej byłoby robić w tym samym miejscu gdzie do tej pory, bo czytałam że różne laboratoria mają różne odczynniki i normy...
Wczoraj z mężem doszliśmy do wniosku, że od kiedy zmieniły mi się upodobania kulinarne psuje się dużo jedzenia...Wczoraj wyrzuciłam kilka jogurtów, kot zjada zepsute wędliny itd... Nie lubię marnotrawstwa szczególnie, że wiele osób nie ma co do garnka włożyć Muszę teraz bardziej racjonalnie planować zakupy!
Hej dziewczyny mam pytanie czy ktoraz z was nosila lub zamierza noscic dzidzie w chuscie. Ja sie do tego przymierzam ale wyglada to dosc skomlikowanie i sama nie wiem co robic
Ja mam zamiar nie wiadomo jakim charakterem bedzie obdarzone maleństwo a przy codziennej krzątaninie wolne ręce są przydatne a i maleństwo przy mamie będzie bardziej zadowolone
reklama
hej!!!!!!!!!1
jesli chodzi o chusty nie jestem pzrekonana- corki nie nosilam i teraz tez nie zamierzam. moze by m,i to zycie ulatwilo ale dam sobie rade bez.
asiunia 1988 wszytskiego najlepszego!!!!!!!
jesli chodzi o chusty nie jestem pzrekonana- corki nie nosilam i teraz tez nie zamierzam. moze by m,i to zycie ulatwilo ale dam sobie rade bez.
asiunia 1988 wszytskiego najlepszego!!!!!!!