happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Koronkaa-ja właśnie nie, z synkiem juz było normalnie slychac na tym etapie a z opieki jestem w sumie bardzo zadowolona. Mnie przeziebienie wzięło...ale czuje sie totalnie nie ciążowo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kolo 120-150 zlHappy pewnie po prostu ta położna za bardzo nie wiedziała gdzie szukać. Jak byłam w szpitalu po poronieniu leżała ze mną dziewczyna w 18 tyg ciąży i położna ledwo znajdywała tętno dziecka detektorem i to na pewno dużo lepszym i czulszym niż ten który ja mam. Pierwszy raz był jak szukanie igły w stogu siana, pewnie dlatego i jej się nie udało.
Ja mam dalej wieczorne mdłości i do tego zgagę, cokolwiek bym nie zjadła czy spaghetti czy kisiel albo budyń i tak mnie łapie
Mama dziś mnie zaskoczyła i przywiozła całą skrzynkę pączków, były w promocji więc wzięła )) Zjedliśmy kilka a reszta mrozi się na inne okazje
Może któraś z was robiła taki zestaw badań TSH, FT3, FT4, a-Tpo i orientuje się ile mniej więcej zapłacę za wszystko?