reklama
ja sie zgadzamz toba. m\ma kolezanka ktora bardzo powazne problemy z barkiem ma wlasnie pzrez chuste. takze ja nie bede ale nie neguje- jak kto che to oczywiscie.Asiunia wszystkiego najlepszego sto lat
Co do noszenia dzieci w chustach ja nie jestem przekonana juz w samej ciazy nasze kręgosłupy sa narazone na dzwiganie dodatkowego ciężaru i noszenie dziecka w chustach tak samo nadwyręża nasz kregoslup moze teraz tego nie odczujemy ale na starosc napewno bedzie sie to odczowalo.
masz racje cos w tym jest. ja jem niemalo naparwde ale tez wyzucam bo szybko obslizgle albo po terminie.Asiunia wczoraj też się wkurzyłam, że tyle marnotrawimy. Kupuję dużo mniej produktów niż przed ciążą a i tak co chwilę coś wyrzucamy i to naprawdę w sporych ilościach. Chociaż mam też wrażenie, że produkty mają coraz krótszą datę ważności, w niedzielę mąż kupił sobie sery pleśniowe na tackach, chciał zjeść we wtorek rano i okazało się, że termin ważności skończył się w poniedziałek. Wkurzyłam się, że nie spojrzał na datę przed zakupem, ale pakowane było w sobotę :/ Tak samo z jogurtami i kefirami, lubię kupić więcej żeby nie chodzić każdego dnia do sklepu i musiałam wczoraj trzy wyrzucić :/
Kochana, sto lat, pięknego zdrowego maleństwa i spokojnej ciąży!
ja pharmaceris stosuje -osobny mama do biustu i jeden do brzucha, posladkow i ud.Nie wiem czy już takie temat nie był omawiany.. ale czy używacie jakichś kremów przeciwko rozstępom?
okasia wspolczyje tych nocnych koszmarow z zasypianiem. ja dzis 3 razy do malej- nie wiem czemu az tak sie budzila moze pelnia jest nie wiem. ale tez umordowana jestem
nati wspolczuje. ja wczoraj 4 zjadlam a dzis jeden. ale problemy zoladkowe tez mialam - wzdecia i gazy megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa normlanie masakra ale i tak warto bylo
moniczka2609
Fanka BB :)
Witajcie kobietki ja nadal w szpitalu, ale prawdopodobnie jutro wychodzę. Czuje się już lepiej w każdym razie mogę coś zjeść Asiunia1988 kiedyś pytałaś ile ma moja dzidzia no więc dalej jest spora w 12t4d miał prawie 8 cm
wiesz co ja bylam na genetycznym w 12,1 dzien i bylo 1,7 a w 12,6 moj gin zrobil mi usg i tez nt sprawdzil i mowi ze super bo ponizej 1 cm jest. wiec zalezy od spzretu napewno i kazdy ktp bada bedzie miala inny wynik. wazne ze niski jest.nie denerwuj sie naparwde.Okasia w 13t
moniczka super ze lepiej. wow duza dzidzie nosisz. moja w 12 tyg 6 dni miala 7 cm tez niemalo hehehehe
Cześć Dziewczyny...
Ja już odliczam czas do wizyty - idę w poniedziałek . Dobrze się składa,że to już niedługo,zaczęłam odczuwać pewnien dyskomfort w miejscach intymnych, jakby pieczenie(?). Domyślam się, że to od dopochwowej luteiny, którą biorę 2 razy dziennie już od prawie 2 miesięcy.Mam nadzieję, że nie wykluje mi się z tego jakaś infekcja grzybiczna. na razie nie zauważyłam jakiś podejrzanych upławów, tylko to pieczenie, swędzenie.
Jeśli chodzi o "smarowidła" do brzucha, to w poprzedniej ciąży używałam olejku migdałowego - rozstępy się nie pojawiły. A teraz ma lenia i jeszcze niczym się nie smaruje, może wrócę do tego olejku, lub kupię oliwkę dla dzieci np. z Hippa...
Wczoraj byłam z koleżankami na "Planecie singli" - popłakałam się i ze śmiechu i ze wzruszenia. Serdecznie polecam! :-)
Ja już odliczam czas do wizyty - idę w poniedziałek . Dobrze się składa,że to już niedługo,zaczęłam odczuwać pewnien dyskomfort w miejscach intymnych, jakby pieczenie(?). Domyślam się, że to od dopochwowej luteiny, którą biorę 2 razy dziennie już od prawie 2 miesięcy.Mam nadzieję, że nie wykluje mi się z tego jakaś infekcja grzybiczna. na razie nie zauważyłam jakiś podejrzanych upławów, tylko to pieczenie, swędzenie.
Ja zawsze sięgam po te z tyłu półki, z przodu stawiają te z krótszym już terminem przydatności.Tak samo z jogurtami i kefirami, lubię kupić więcej żeby nie chodzić każdego dnia do sklepu i musiałam wczoraj trzy wyrzucić :/
Jeśli chodzi o "smarowidła" do brzucha, to w poprzedniej ciąży używałam olejku migdałowego - rozstępy się nie pojawiły. A teraz ma lenia i jeszcze niczym się nie smaruje, może wrócę do tego olejku, lub kupię oliwkę dla dzieci np. z Hippa...
Wczoraj byłam z koleżankami na "Planecie singli" - popłakałam się i ze śmiechu i ze wzruszenia. Serdecznie polecam! :-)
moniczka2609
Fanka BB :)
Czasem lepiej lekarza posłuchać bo internet tylko sieje w nas panikę. U mnie nt wyszło 1,4.Pytalam sie ginki czy wszystko jest ok, mówiła ze tak, ale niepotrzebnie naczytalam sie w necie informacji i potem czlowiek glupieje
reklama
jesli ufasz swojemu lekarzowi to sluchaj co mowi. i nie czytaj za duzo naparwde. ja o opryszczce sie naczytalam i wkrecilam sobie ze mam narzadow rodnych- normalnie wsyztsko mnie bolalo. nie ma co sie nakrecac naparwde. tak naparwde nie mamy wplywu na wiele rzeczy teraz- bedzie co ma bycPytalam sie ginki czy wszystko jest ok, mówiła ze tak, ale niepotrzebnie naczytalam sie w necie informacji i potem czlowiek glupieje