ja tez mam wizyte wew torek. to pobolewa podbrzusze i niedobrze mi dzis bylo bardzo. chyba cos mnie rozklada bo inplecy i nogi i gardlo mnie boli.Haha pewnie z autopsji
A co się dzieje ze boli? Mnie boli spojenie lonowe chyba,we wtorek wizyta i musze ginowi o tym powiedziec bo czasami to aż ciężko chodzić
reklama
Asiunia1988
Fanka BB :)
Ja powoli wracam do życia, po przygotowaniach urodzin córki
Mała szczęśliwa, tańczyła, biegała i w końcu miała kompana do zabawy, swoją prawie 4 letnią kuzynkę Jak się na nie patrzyło to łezka w oku kręciła się
U mnie mdłości zostały już tylko wieczorne, sił też mam troszkę więcej. Za to głowa zaczęła częściej boleć...
Basia dobrze, że u was wszystko ok, teraz dbaj o siebie i dużo odpoczywaj.
Moja teściowa daleko, rzadko widzimy się (kilka razy w roku) więc jest ok, ale jakbym musiała z nią pod jednym dachem mieszkać to bym chyba oszalała Mąż z kolei mówi, że woli moja rodzinę niż swoją, mieszkaliśmy kiedyś u mnie 1,5 miesiaca przed przeprowadzką do domu i nie było zgrzytów
Trzymajcie kciuki jutro usg prenatalne!
Mała szczęśliwa, tańczyła, biegała i w końcu miała kompana do zabawy, swoją prawie 4 letnią kuzynkę Jak się na nie patrzyło to łezka w oku kręciła się
U mnie mdłości zostały już tylko wieczorne, sił też mam troszkę więcej. Za to głowa zaczęła częściej boleć...
Moja teściowa daleko, rzadko widzimy się (kilka razy w roku) więc jest ok, ale jakbym musiała z nią pod jednym dachem mieszkać to bym chyba oszalała Mąż z kolei mówi, że woli moja rodzinę niż swoją, mieszkaliśmy kiedyś u mnie 1,5 miesiaca przed przeprowadzką do domu i nie było zgrzytów
BASIENKA 28
Asia ja jutro tez prenatalne. Takze 3-majcie kciuki. Koniecznie daj znac, ja rowniez napisze :-) Ja wczoraj 3 usg, dzisiaj 2, a jutro prenatalne. Biedna dzidzia :-)Ja powoli wracam do życia, po przygotowaniach urodzin córki
BASIENKA 28
Okasia. Kochana wspolczuje. Ale z moja nie lepiej. Przezylam pieklo mieszkajac z nia 3 lata. A kolejne 3 mieszkany w swoim domku :-) ale jak wchodzi do mnie do domu, to cisnienie skacze
moniczka2609
Dziewczyny a ja to sie chyba wykoncze. Kiedys pisalam ze mdlosci mijaja powoli a tu psikus wszystko wrocilo x2 3 dni z zycia wyjete. Nic nie moge zjesc, ciagle mdlosci i wymioty...
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Ja tez mam wizyte we wtorek.
Ja tesciow widuje tylko raz w roku. Tesciowa jest meczaca bo ona wdzystko wiedzaca i do wszystkiego ma cos do powiedzenia ale pidsumowujac to bardzo dobrzy ludzie i sa mi blizsi niz moi rodzice.
Ja tesciow widuje tylko raz w roku. Tesciowa jest meczaca bo ona wdzystko wiedzaca i do wszystkiego ma cos do powiedzenia ale pidsumowujac to bardzo dobrzy ludzie i sa mi blizsi niz moi rodzice.
moniczka2609
Ja tez jutro USG mam po 16
BASIENKA 28
Wszpolczuje Kochana zlego samopoczucia. Ja jutro po 15 wizyta w Zakopanem. Moze uda mi sie do h&m wyskoczyc :-) albo do Pandory:-)Ja tez jutro USG mam po 16
reklama
okasia
Moniczka mam dokładnie to samo z mdłościami i wymiotami. Jednego dnia jest troszkę lepiej i myślę, że to już światełko w tunelu. Kolejnego dnia odrabiam wszystko ze zdwojoną siłą. Poza tym teraz wymioty dużo bardziej mnie męczą niż na początku. W pierwszych tygodniach ciąży wymioty przynosiły mi ulgę, a teraz wyczerpanie. Ostatnio wymiotując 3 razy w ciągu 1,5h położyłam się spać o 20 i wstałam dopiero przed 9 rano :/ Mój organizm jest na wyczerpaniu. Powinnam już od tygodnia brać witaminy, a nie tylko kwas foliowy, ale nie daję rady. Łykanie tabletek, mycie zębów i słodycze od razu prowokują u mnie wymioty. Tak samo zresztą jak surówki czy sałatki ze świeżych warzyw.