reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Haha pewnie z autopsji :)
A co się dzieje ze boli? Mnie boli spojenie lonowe chyba,we wtorek wizyta i musze ginowi o tym powiedziec bo czasami to aż ciężko chodzić
ja tez mam wizyte wew torek. to pobolewa podbrzusze i niedobrze mi dzis bylo bardzo. chyba cos mnie rozklada bo inplecy i nogi i gardlo mnie boli.

reklama
Ja powoli wracam do życia, po przygotowaniach urodzin córki:)
Mała szczęśliwa, tańczyła, biegała i w końcu miała kompana do zabawy, swoją prawie 4 letnią kuzynkę:) Jak się na nie patrzyło to łezka w oku kręciła się :)
U mnie mdłości zostały już tylko wieczorne, sił też mam troszkę więcej. Za to głowa zaczęła częściej boleć...
Basia dobrze, że u was wszystko ok, teraz dbaj o siebie i dużo odpoczywaj.
Moja teściowa daleko, rzadko widzimy się (kilka razy w roku) więc jest ok, ale jakbym musiała z nią pod jednym dachem mieszkać to bym chyba oszalała :p Mąż z kolei mówi, że woli moja rodzinę niż swoją, mieszkaliśmy kiedyś u mnie 1,5 miesiaca przed przeprowadzką do domu i nie było zgrzytów:)
Trzymajcie kciuki jutro usg prenatalne!

Ja powoli wracam do życia, po przygotowaniach urodzin córki:)
Mała szczęśliwa, tańczyła, biegała i w końcu miała kompana do zabawy, swoją prawie 4 letnią kuzynkę:) Jak się na nie patrzyło to łezka w oku kręciła się :)
U mnie mdłości zostały już tylko wieczorne, sił też mam troszkę więcej. Za to głowa zaczęła częściej boleć...
Basia dobrze, że u was wszystko ok, teraz dbaj o siebie i dużo odpoczywaj.
Moja teściowa daleko, rzadko widzimy się (kilka razy w roku) więc jest ok, ale jakbym musiała z nią pod jednym dachem mieszkać to bym chyba oszalała :p Mąż z kolei mówi, że woli moja rodzinę niż swoją, mieszkaliśmy kiedyś u mnie 1,5 miesiaca przed przeprowadzką do domu i nie było zgrzytów:)
Trzymajcie kciuki jutro usg prenatalne!
Asia ja jutro tez prenatalne. Takze 3-majcie kciuki. Koniecznie daj znac, ja rowniez napisze :-) Ja wczoraj 3 usg, dzisiaj 2, a jutro prenatalne. Biedna dzidzia :-)

Okasia. Kochana wspolczuje. Ale z moja nie lepiej. Przezylam pieklo mieszkajac z nia 3 lata. A kolejne 3 mieszkany w swoim domku :-) ale jak wchodzi do mnie do domu, to cisnienie skacze

Dziewczyny a ja to sie chyba wykoncze. Kiedys pisalam ze mdlosci mijaja powoli a tu psikus wszystko wrocilo x2 :( 3 dni z zycia wyjete. Nic nie moge zjesc, ciagle mdlosci i wymioty... :(

Ja tez mam wizyte we wtorek.

Ja tesciow widuje tylko raz w roku. Tesciowa jest meczaca bo ona wdzystko wiedzaca i do wszystkiego ma cos do powiedzenia ale pidsumowujac to bardzo dobrzy ludzie i sa mi blizsi niz moi rodzice.

Powodzenia Jutro na badaniach...Ja mam w czwartek na rano, potem bedzie uczta z paczkami jak wszystko bedzie dobrze. A mi lakarz kazal przyjechac z pelnym pecherzem, tez tak mialyscie ??

reklama
Moniczka mam dokładnie to samo z mdłościami i wymiotami. Jednego dnia jest troszkę lepiej i myślę, że to już światełko w tunelu. Kolejnego dnia odrabiam wszystko ze zdwojoną siłą. Poza tym teraz wymioty dużo bardziej mnie męczą niż na początku. W pierwszych tygodniach ciąży wymioty przynosiły mi ulgę, a teraz wyczerpanie. Ostatnio wymiotując 3 razy w ciągu 1,5h położyłam się spać o 20 i wstałam dopiero przed 9 rano :/ Mój organizm jest na wyczerpaniu. Powinnam już od tygodnia brać witaminy, a nie tylko kwas foliowy, ale nie daję rady. Łykanie tabletek, mycie zębów i słodycze od razu prowokują u mnie wymioty. Tak samo zresztą jak surówki czy sałatki ze świeżych warzyw.

Do góry