reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Basia super ze to nie wyrostek i ze wracasz do domku teraz odpoczywaj i sie nie przejmuj niczym :-)

Współczuję wam nieprzespanych nocy i zycze zdrowka i milej niedzieli :-)

reklama
Lekarz ginekolog stwierdzil lozysko nisko polozone. Dziewczyny czy slyszalyscie o takich przypadkach w 12 tygodniu ciazy ? Bardzo sie martwie. Mam nadzieje, ze sie podniesie :-)

Basia - to dobrze, że wszystko ok. Oszczędzaj się :)

Jak mija weekend?
My wczoraj obejrzeliśmy piękny film - Joe Black, polecam!
http://www.filmweb.pl/Joe.Black

No i chyba wróciłam do żywych - od środy ZERO mdłości, tylko jestem senna, ale to nic.
Jem już normalnie (poza mięsem) i zapachy nie są aż tak drażniące.

Wczoraj zrobiłam na obiad placki z gotowanych ziemniaków z sosem pieczarkowym.
Dałam radę i wszystko mi pachniało! :D
Wrzucę przepis do odpowiedniej zakładki ;)

Jaka to jest ulga - życzę każdej w mdłościach.

Wychodzi na to, że u mnie trwały 5 tyg.

Lekarz ginekolog stwierdzil lozysko nisko polozone. Dziewczyny czy slyszalyscie o takich przypadkach w 12 tygodniu ciazy ? Bardzo sie martwie. Mam nadzieje, ze sie podniesie :-)
spokojn9e. w miare jak macica bedzie sie rozrastala to ono bedzie szlo do gory takze na tym etapie sie tym nie pzrejmuj.

a mi dzis niedobrze, ogolnie zle sie czuje bardzo. masakraaaaaaaa

Dziewczyny ja tak na szybko....
Miala/ma któraś bardzo gesty przezroczysty sluz? To normalne? U mnie zazwyczaj bialy i wodnity dzis między tym sluzem co zwykle wypadla mi "grudka"takiego gestego i przezroczystego

Mi też mięso strasznie śmierdzi :/

Dziś spędzam dzień z internetowymi sklepami dziecięcymi. Strasznie lubię planować, więc cieszę się, że mimo niedyspozycji mogę zrobić coś konstruktywnego.

Wczoraj wieczorem odebraliśmy wynik testu pappa. Wszystko ok, mąż czuje ulgę, ja nie miałam złego przeczucia.

Strasznie szybko czas mija, po kolejnej wizycie za miesiąc będę umawiać się już na usg połówkowe. Zacznie robić się ciepło, a im cieplej tym bliżej porodu.

happymum mi też się zdarza taki śluz, to nic groźnego

reklama
Do góry