reklama
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Ja po tym co przezylam, to juz najlepiej bym chciala 30 tydzien. Bo tak to tylko stres, zeby z dzidzia bylo wporzadku. Ja teraz sie przespalam godzinke. Zjadlam rosol u tesciowej i pomalu chce nabrac sil. Bo jestem taka oslabiona po tych kroplowkach i tej glodowce, ze ledwo zyje. . Jutro jade po wypis do szpitala i na prenatalne :-) wypyytam o to lozysko :-)
BASIENKA 28
Ja tez. Dlatego wole meza. Nie wiem po co przyjechala do szpitala wczoraj. Ale mila byla :-)Basia jakbym byla na twoim miejscu to wolałabym tylko męża moja teściowa to okropne babsko
Ostatnia edycja:
BASIENKA 28
Kochana, znalazlas cos fajnego? Jak tak, to podaj nazwe sklepu :-)Mi też mięso strasznie śmierdzi :/
Dziś spędzam dzień z internetowymi sklepami dziecięcymi. Strasznie lubię planować, więc cieszę się, że mimo niedyspozycji mogę zrobić coś konstruktywnego.
Wczoraj wieczorem odebraliśmy wynik testu pappa. Wszystko ok, mąż czuje ulgę, ja nie miałam złego przeczucia.
Strasznie szybko czas mija, po kolejnej wizycie za miesiąc będę umawiać się już na usg połówkowe. Zacznie robić się ciepło, a im cieplej tym bliżej porodu.
happymum mi też się zdarza taki śluz, to nic groźnego
witam serdecznie,termin 12/08
ewix124
Haha moja mila tez jest zawsze a za plecami to by cie żmija udusilaJa tez. Dlatego wole meza. Nie wiem po co przyjechala do szpitala wczoraj. Ale mila byla :-)
BASIENKA 28
Tak jak moja :-)Haha moja mila tez jest zawsze a za plecami to by cie żmija udusila
okasia
Moja też w ciąży jest miła, ale czasem jeszcze "niechcący" coś jej się powie głupiego. Faktyczni najchętniej to by mnie udusiła. Nie dość, że zabrałam jej syna, jestem za niska i nie mówię do niej "mamo" to jeszcze urodzę chłopca. I jak tu szanować taką synową?!
skad ja to znam.Haha moja mila tez jest zawsze a za plecami to by cie żmija udusila
boli mnie to podbrzusze kurczeeeeeeeeeeee
reklama
ewix124
Haha pewnie z autopsjiskad ja to znam.
boli mnie to podbrzusze kurczeeeeeeeeeeee
A co się dzieje ze boli? Mnie boli spojenie lonowe chyba,we wtorek wizyta i musze ginowi o tym powiedziec bo czasami to aż ciężko chodzić