reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Nie moge spac :-) Pewnie noc z glowy. Jakies dziadki non stop krzycza :-) Masakra, co tu sie dzieje :-) Oczy mi juz leca, ale zasnac nie moge :(

reklama
Witam :-) Cala noc sie modlilam, zeby bylo wszystko dobrze i czuje poprawe. :-) Jestem szczesliwa, bo juz tak nie boli jak chodze. Pomimo nieprzespanej nocy mam taka sile, ze moglabym gory przenosic. Cala noc mnie meczyly wzdecia, moze cos zablokowaly. Goraczki nie mam, wymiotow tez nie. Trzymajcie kciuki, zeby wyniki wyszly dobrze :-) Normalnie tak mnie popuscilo. Zobacze, co powie lekarz. Ale jestem dobrej mysli i licze na to, ze szybciutko wyjde do domu i pojade do mojej P Dr na badania prenatalne :-) Zycze Wam udanej niedzieli bez mdlosci, wymiotow. Dziękuję, ze jestescie! :-)

Oby sie nie powtorzyl. Ja mialam po 2 ataki na dzien. Po nospoe mi przechodzilo, ale w koncu po tygodniu nie wytrzymalam jak mnie zlapalo w sklepie i ledwo oddychalam o do auta doszlam .. teraz mi sie tez raz nerka odezwala mam nadzieje,ze nie bedzie powtorki. Te bole uwazam gorsze od porodowych.

Też miałam koszmarną noc. Pobudka co kilka godzin, raz ból brzucha, potem siku, potem koszmarny ból głowy. Oczywiście wędrówki między sypialnią a salonem. Jestem padnięta!

wspolczuje nieprzespanych nocy i dolegliwosci dziewczyny.
mnie pobolewa brzuch, i gardlo troche bpobolewan i pokasluje.
nie wiem czy tez was tak cycki bola? mnie bola, swedza no masakra jakas. smaruje codziennie wiec nie wiem czemu tak.
mloda noc pzrespala jako tako- lekki stan podgoraczkowy wieczorem- leki dalam, nasmarowalam i spala ale jutro ja chyba ejszcze w domu zostawie. no zobacze jak bedzie. reka po szczepieniu juz ok

reklama
Do góry