reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Narazie wyniki sa dobre. Z dzidzia wszystko oki :-) boli caly czas. Jutro pobiora krew i zobacza czy sie cos zmieni. Jezeli beda wartosci rosly to niestety zabieg. Tylko sie boja i czekaja, bo to zagraza dziecku. A maja jeszcze czas, bo dopiero pierwszy dzien. Bede sie cala noc modlic, zeby wszystko bylo oki :-) conajmniej 3 dni w szpitalu. Dostalam kroplowke, przeciwbolowe i oby pomoglo :-)

Basia wszystkie trzymamy kciuki z Was !!! Ciebie i dzieciątko! Będzie wszystko dobrze :)

reklama
Basis trzymam kciuki! Bedzie dobrze!

Matusiak po prawej stronie jest watroba i woreczek zolciowy. Ja mialam kamienie to pierw mnie bolal zoladek a potem bol przeniosl sie na prawa strone.

Koficzka elastyk sie nadaje ale na krotko niestety. U Nas max. 3miesiace bo potem material za bardzo sprezynowal od ciezaru.

Basis trzymam kciuki! Bedzie dobrze!

Matusiak po prawej stronie jest watroba i woreczek zolciowy. Ja mialam kamienie to pierw mnie bolal zoladek a potem bol przeniosl sie na prawa strone.

Koficzka elastyk sie nadaje ale na krotko niestety. U Nas max. 3miesiace bo potem material za bardzo sprezynowal od ciezaru.

Az się boję. ....oby nie :(

fimka widzisz -na pewno byli inni w autobusie do ustąpienia- taka dziwna mentalność -naprawdę nie rozumiem.... a omdleń współczuje oby teraz sie nie powtórzyły!

happymama dzieki za odp w sprawie chuty, będę szukać tkanej a ta zostawie na początek :)

Basiu spokojna głowa-nie praca najważniejsza, robia badania i nie boli ciebie a to podstawa!

Ja sie czasem zastanawiam czy ja faktycznie w ciąży jestem, bo ja nie mam mdłości, nie mam nadwrażliwości na zapachy, apetyt jak zawsze, nie czuje sie śpiąca czy zmęczona, piersi mam miękkie i nie bolą - nie mam żadnych objawów ciążowych oprócz tego że czasem mnie brzuch ciągnie, kłuje lub boli jak na @ i cześciej chodze na siku. Poza tym nic co by wskazywało na ciąże!! Gdyby nie to, że widziałam maluszka w 7 tyg to bym pomyślała że mam ciąże urojoną :-)
Ja Mam Tak Samo ;) wiec nie jestes sama ;)

Basia moze to nie wyrostek.

Matusiak a kiedy masz nastepna wizyte? Popros lekarza o usg niech sprawdzi czy sa kamienie w woreczku. A narazie stosuj sobie diete lekkostrawna.

reklama
Do góry