reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

matusiak dobrze, że teraz dobrze :)

a ja sie wkurzyłam wylicytowałam chuste do noszenia- w opisie że tkana , mąż pojechał odebrać bo to z miasta mojego i co? on się nie znał....i elastyk i teraz nie wiem czy mogę w niej nosić, zawsze miałam tkane

happymama ty pisałas że nosisz- nadaje sie elastyk?

reklama
Basienka i dobrze! badania zrobią bądź spokojna! naprawdę lepiej to niż pęknięcie i powikłania! głowa do góry dobrze że pojechałaś!

Co do ustepowania....pamietam ze mi czesc odob ustepowala.. nie wymagalam tego i niebede wymagac bo ja rozbiez z tych ktore twierdza ze ciaza to nie choroba
Ewix moim zdaniem dobra cena :)
Basiebka daj znac, ja wyristka od lat nie mam wiec spokój :D

happymum ja też nigdy nie oczekiwałam, ale przyszedł pierwszy raz bo jak się słaniałam poprosiłam, dobrze że trafiłam na ta starszą kobietę bo ludzi coraz mniej w ludziach....

Narazie wyniki sa dobre. Z dzidzia wszystko oki :-) boli caly czas. Jutro pobiora krew i zobacza czy sie cos zmieni. Jezeli beda wartosci rosly to niestety zabieg. Tylko sie boja i czekaja, bo to zagraza dziecku. A maja jeszcze czas, bo dopiero pierwszy dzien. Bede sie cala noc modlic, zeby wszystko bylo oki :-) conajmniej 3 dni w szpitalu. Dostalam kroplowke, przeciwbolowe i oby pomoglo :-)

reklama
Do góry