reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Tez tak mysle, no chyba ze jakims cudem przejdzie, to nie pojade. W poniedziałek mam wizyte u lekarza to bede wiedziec co i jak. Ale jak nie przejdzie to oczywiscie sprawdze to wieczorem :-)

reklama
Basienka ja bym maksymalnie godzinę odczekała i jak nie przejdzie to do lekarza, bo jak to wyrostek.....to nie ma co ryzykować peknięciem i powikłaniami! koniecznie daj znac!

jaspis witaj!

Jaspis witamy!
Basia ja tak raz mialam cala niedziele przelezalam z bolem, wszyscy mysleli ,ze to wyrostek... Po 2-3 nospach przeszlo, potem robilam usg brzucha, wszystko ok, to byla niby Jakas kolka jelitowa. Ale Ty idz do lekarza, Nie ma co ryzykowac ...

Dzieki dziewczyny. Jestem w pracy do wieczora, wiec nie mam jak isc teraz. Ale wiecczor obowiazkowo! :-) Oczywiscie dam Wam znac :-) Moj twierdzi, ze to nie wyrostek, bo nie mam goraczki. Ale nie zawsze jest goraczka. Oczywiscie twierdzi, ze to przez te wczorajsze chemikalia, co sie wczoraj nawdychalam. Jak jemu cos siadzie na psyche to non stop to magluje. Normalnie masakra. Na drugi raz nic mu nie bede mowic, bo przewrazliwiony....

Basienka, mam to samo w domu. Właśnie jesteśmy po ewakuacji od teściów. Okazało się, że teść ma opryszczkę i mąż wpadł w panikę. Dobrze, że chociaż dał mi skończyć pomidorówkę :/ w tym popłochu.

Witam.
Mogę dołączyć? :)
Jestem na wrześniówkach, ale mentalnie chyba bliżej mi do was :)
Termin mam na 27 sierpnia, choć początkowo gin mówił, że na 1 września ze względu na długie cykle, ale wszystko wskazuje, że to zdecydowanie będzie sierpień.
To moja druga ciąża, mam w domu prawie dwulatka.

Ta ciąża jest zupełnie inna niż pierwsza, przede wszystkim nie mam czasu się nią cieszyć, bo z wymagającym dwulatkiem u boku to nie takie proste, a i i moje samopoczucie jest masakryczne, poza standardowym zestawem dolegliwości mam ogromne niekończące się bóle głowy, które utrudniają mi normalne funkcjonowanie, do tego już męczy mnie drugie przeziębienie, tym razem zatoki :( Ech...

Witamy i zapraszamy :)

Dziewczyny mnie dzisiaj w nocy obudził straszliwy ból po prawej stronie też na wysokości pasa ale z tyłu nie wiem co to było ale prawie się poplakalam poszłam siku i mąż zaczął mnie masować jakoś zasnąłem nie wiem co to było rano się obudzilam na razie ok
Jak miałam problem z tym żołądkiem i przeszło w miarę to teraz to....mam nadzieję że się nie powtórzy. ....

Basienka28 - dokładnie lepiej skontrolować co to może być mnie jakby dalej to bolało to też bym się wybrała ale na razie jest ok :)

reklama
Do góry