mysle ze tak- ze dobra cenaDziewczynki 230zl za stelaż do wózka to ok cena?
basienka moze macica ci uciska na jakis nerw- ja tam mialam z noga opzrez 3 dni od pachwiny do kolana masakra i pzreszlo samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysle ze tak- ze dobra cenaDziewczynki 230zl za stelaż do wózka to ok cena?
marcciia miałam wynik leukocytów w zakresie 11-18. Dość duża rozpiętość, bo jeśli jest np 11,5 to nie m się czym martwić. Ale jeśli 17,5, to może świadczyć o stanie zapalnym. Lekarz mi zlecił kolejne badanie przed wizytą, zobaczymy czy ta witamina C coś zdziała a Ty jaki miałaś wynik?
okasia mnie też denerwuje jak ludzie co chwilę przypominają: "musisz o siebie dbać", "bierz kwas foliowy", "musisz dużo odpoczywać", "jedz dużo owoców i warzyw". Co najmniej jakbym była w ciąży od wczoraj i nie miała o tym wszystkim pojęcia Ale nic w tej kwestii nie zmienimy, trzeba to jakoś wytrzymać a co płci, to ludzie chyba szukają jakichś sensacji, a jak jest po prostu chłopiec lub dziewczynka, a nie żaden przybysz z kosmosu, to nie mają o czym plotkować
Angelikaaa trzymam kciuki, oby na następnej wizycie maluszek współpracował i nie martwił więcej swojej mamusi
Dziś mam trochę spokojniejszy dzień. wczoraj miałam bardzo trudny egzamin na uczelni, ale napisany z powodzeniem, więc w tej sesji został mi jeszcze jeden do napisania we wtorek Jeśli tym razem nie pójdzie mi tak dobrze, to i tak cieszę się z wczorajszego, bo w sesji poprawkowej będę mieć już tylko jeden. Po malutku co raz bliżej końca
Zaraz biorę się za sprzątanie, bo kilka dni przy biurku mnie strasznie usztywnilo, a później spacerek także wieczorem dotleniona będę mieć więcej siły do nauki
a gdzie dokladnie cie boli i z ktorej strony?Jak nie przejdzie do wieczora, to podjade na calodobowke. Mam nadzieję, ze to nie wyrostek ...
Z prawej strony duzo nizej pepka i na prawo Nie moge stawac na prawa noge. Lewa jest oki. Poczekam do 20 jak skoncze prace i nie przejdzie to pojade. A bylo juz tak dobrze .... Nie wymiotuje i czuje sie dobrze, tylko ten ostry bol. Nawet jak kaszle to boli.a gdzie dokladnie cie boli i z ktorej strony?
wymiotujesz?
jaspis witamy
pewnie to lepiej jedz zrobia badania, usg i beda wiedziec. wyrostek w ciazy tez mozna operowac wiec lepiej w pore zareagowac niz czekac i spowodowac wieksze szkody.Z prawej strony duzo nizej pepka i na prawo Nie moge stawac na prawa noge. Lewa jest oki. Poczekam do 20 jak skoncze prace i nie przejdzie to pojade. A bylo juz tak dobrze .... Nie wymiotuje i czuje sie dobrze, tylko ten ostry bol. Nawet jak kaszle to boli.