mnie troche swedziA swedzi Was moze brzuch, bo mnie od miesiaca tak bardzo, najgorsze jak jestem w pracy :-) Smaruje juz kremem przeciw rozstepom :-)
ja na wieczor mam brzuch bardzo napiety i boli troche, ciagnie tak dziwnie jakos.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie troche swedziA swedzi Was moze brzuch, bo mnie od miesiaca tak bardzo, najgorsze jak jestem w pracy :-) Smaruje juz kremem przeciw rozstepom :-)
Współczuję, na prawde ja tak mialam cala sobote, wiec rozumiem ten bol... Odkad oddstawilam witaminy to skonczyly sie wymioty :-) Biore sam kwas :-)Ja też dziś cierpię. 3 razy wymiotowałam w ciągu 2,5 godziny. Jestem wykończona :/
A w ktorym tygodniu jestes ? :-)Ja też biorę tylko kwas. Miałam tydzień temu przejść na witaminy, ale nie jestem w stanie łykać takich dużych tabletek bez odruchu wymiotnego
ja na jutro mam cały zestaw: morfologia, mocz, tsh, p/crh, hbs, WR, Toxoigm, toxo igg, hcv, hiv, różyczka, igb, igm, obciążenie na czczo, po 1h I po 2h.
Czy jest mozliwe, zebym czula ruchy? Tzw bulgotanie mocne ? Jestem w 12 tygodniu. :-)
A swedzi Was moze brzuch, bo mnie od miesiaca tak bardzo, najgorsze jak jestem w pracy :-) Smaruje juz kremem przeciw rozstepom :-)