reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

ale opryszczka nie jest groźna w ciąży prawda ???

Jeśli to opryszcza, którą masz pierwszy raz w życiu, to jest groźna.
Chyba, że to już któryś raz, to nie ma się czym martwić:
https://parenting.pl/portal/opryszczka-w-ciazy-na-ustach

planuje zakup małej kołyski albo kosza mojzeszowego do sypialni. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?

Ja też będę kupować coś takiego, raczej kołyskę albo łóżeczko dostawne.

------------------------------

Do mdłości doszedł ból głowy - czy to apogeum?!

reklama
ja mam zwykle lozeczko drewniane ale na poczatku spac bedzie w takiej kolysce. mala spala do 3 miesiaca a potem w lozeczku. dla mnie wygodna sprawa- moglam pzrenosic tak gdzie szlam bez problemu ( oczywiscie po domu ). u mnie sie to sprawdzilo.
a wozek mam taki- mala urodzila sie w sierpniu ( wiec tak sao jak nasze maluchy teraz) i bardzo sobie chwale gondole- jest duza i naparwde ok. spacerowka tez wedlug mnie ok- ja nie narzekalam

Załączniki

• kolyska-koszyk-mojzesza-mamas-papas-sprzedam-98073357.jpg
    kolyska-koszyk-mojzesza-mamas-papas-sprzedam-98073357.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 61
  • 540x405_wozek-wielofunkcyjny-jedo-fyn-al-25014852.jpg
    540x405_wozek-wielofunkcyjny-jedo-fyn-al-25014852.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 54
Hej dziewczyny. Siedze w pracy i tak sie zastanawiam jakie ubranka kupie dla dzidzi do szpitala na sierpien. Krotki czy dlugi rekaw, bo z pogoda pod koniec sierpnia moze byc roznie, no chyba, ze urodze wczesniej :-)

Happymum20 dzieki za odpowiedz. Kupie pewnie takie i takie, bo nigdy nic nie wiadomo :-) Corke rodzilam w styczniu, wiec takiego dylematu nie mialam :-)

Basienka ja mlodego w polowie kwietnia a wychodzil ze szpitala e jesiennym kombinezonie bo bylo zimno i lało wiec faktycznie to nie ma reguły

Ja na pierwsze chwile chce kupic rampersy z krotkimi rekawkami i calkiem rozpinane majac w pamieci jakie temperatury panowały w tamtym roku w sierpniu ale na pewno wszystkiego będzie po troszku

reklama
Dziewczyny to jednak wirus. Corka juz 3 razy wymiotowala. Nie wiem co robic lekarz do 15 u nas przyjmuje ale mala zachwuje sie normalnie jest wesola pogodna tylko jak wymiotuje placze bo nie wie co sie dzieje...

Do góry