reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Dla innych moze to byc za wczesnie. Ja lubie miec wszystko dopiete na ostatni guzik. Wiec jak tylko bede pewna na 100% plci to ruszam na mega zakupy. Nie moge doczekac sie tej chwili. Oczywiscie coreczka zglosila chec i obowiazkowo pojedzie ze mna :-)

reklama
Co do zakupow teraz mozna sobie znalezc typy ale kupowania nie polecam bo moze za kilka miesiecy nam sie nie podobac badz byc nie funkcjonalne czy nie potrzebne...

Ja w 1 ciazy zaczelam kupowac po trochu w 5 miesiacu ciazy i do 9 mialam wszystko kupione poprane i gotowe na przyjscie maluszka, takze teraz zrobie tak samo, bo nie wyobrazam sobie po porodzie gonic po sklepach i wybierac jakies akcesoria. :-)

Asiunia ja też pierwsze zakupy planuje dopiero po 25 tc. Jedyne co kupie wczesniej to detektor

Aneta &&&&&&&& kciuki zaciśnięte, czekamy na relacje z wizyty

Mrs_hermit na poczatku to na pewno Bąbel będzie spadł z nami w sypialni a później zobaczymy w zależności od sytuacji

Nati92 ja wizytę mam dopiero w czwartek a juz od wczoraj panikuje, wiec świetnie Cie rozumiem

Niunia102 ja jestem za osobnym wątkiem, wszystko będziemy miały w jednym miejscu

Matusiak łóżeczko wygląda bardzo fajnie, tylko ciekawa jestem czy taka opcja wszystko w jednym się sprawdzi??

Asiunia - ojoj, biedna maleńka.
Uważaj na siebie, bo będziecie obie osłabione :(

A ja nie jestem za osobnym wątkiem zakupowym.
I tak będziemy wałkować co jakiś czas temat wyprawki (nie pamiętając co było wcześniej pisane), uważam że tutaj pisze się o wszystkim i o niczym, więc i o zakupach można.
Myślicie że będzie Wam się chciało wracać 10-30 stron wstecz, żeby zobaczyć kto jaki wózek polecał?
Czy zapytacie na nowo? Chyba to drugie ;)
Przecież tutaj nie temat od tego, że nadal mamy mdłości itp., bo to się w końcu skończy i o czym będziemy pisać? :)
To oczywiście moje zdanie, jak będzie większość, to się założy temat, ja się dostosuję :)

Ja bym była za założeniem wątku kulinarnego, ale żeby nie komentować, tylko wrzucać sprawdzone przepisy na obiady, podwieczorki i kolacje :)
Bez komentarzy każdy sobie zerknie i będzie mógł powrócić do przepisu.

Dziewczynki zegnam sie niesty z wami. Tak jak myslalam nie jest dobrze. Jutro mam zabieg. Trzymajcie sie cieplutko wszystkie.

reklama
Do góry