reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

ale opryszczka nie jest groźna w ciąży prawda ???

Jeśli to opryszcza, którą masz pierwszy raz w życiu, to jest groźna.
Chyba, że to już któryś raz, to nie ma się czym martwić:
https://parenting.pl/portal/opryszczka-w-ciazy-na-ustach

planuje zakup małej kołyski albo kosza mojzeszowego do sypialni. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?

Ja też będę kupować coś takiego, raczej kołyskę albo łóżeczko dostawne.

------------------------------

Do mdłości doszedł ból głowy - czy to apogeum?!

reklama
ja mam zwykle lozeczko drewniane ale na poczatku spac bedzie w takiej kolysce. mala spala do 3 miesiaca a potem w lozeczku. dla mnie wygodna sprawa- moglam pzrenosic tak gdzie szlam bez problemu ( oczywiscie po domu ). u mnie sie to sprawdzilo.
a wozek mam taki- mala urodzila sie w sierpniu ( wiec tak sao jak nasze maluchy teraz) i bardzo sobie chwale gondole- jest duza i naparwde ok. spacerowka tez wedlug mnie ok- ja nie narzekalam

Załączniki

• kolyska-koszyk-mojzesza-mamas-papas-sprzedam-98073357.jpg
    kolyska-koszyk-mojzesza-mamas-papas-sprzedam-98073357.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 65
  • 540x405_wozek-wielofunkcyjny-jedo-fyn-al-25014852.jpg
    540x405_wozek-wielofunkcyjny-jedo-fyn-al-25014852.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 57
Hej dziewczyny. Siedze w pracy i tak sie zastanawiam jakie ubranka kupie dla dzidzi do szpitala na sierpien. Krotki czy dlugi rekaw, bo z pogoda pod koniec sierpnia moze byc roznie, no chyba, ze urodze wczesniej :-)

Happymum20 dzieki za odpowiedz. Kupie pewnie takie i takie, bo nigdy nic nie wiadomo :-) Corke rodzilam w styczniu, wiec takiego dylematu nie mialam :-)

Basienka ja mlodego w polowie kwietnia a wychodzil ze szpitala e jesiennym kombinezonie bo bylo zimno i lało wiec faktycznie to nie ma reguły

Ja na pierwsze chwile chce kupic rampersy z krotkimi rekawkami i calkiem rozpinane majac w pamieci jakie temperatury panowały w tamtym roku w sierpniu ale na pewno wszystkiego będzie po troszku

reklama
Dziewczyny to jednak wirus. Corka juz 3 razy wymiotowala. Nie wiem co robic lekarz do 15 u nas przyjmuje ale mala zachwuje sie normalnie jest wesola pogodna tylko jak wymiotuje placze bo nie wie co sie dzieje...

Do góry