reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Niunia-juz to ogarnelam ;)dziekuje ;)
Okasia-ja zniwu w druga stronę moj syn jest idealny byl taki od momentu naridzin takie spełnione marzenie bo jest identyczny jak byl w mojej wyobrazni nie wiem czy drugie tez tak pokocham i czy pokocha je S. Bo mlody to jego oczko e głowie ale podobno kocha sie dziecu tak samo

reklama
Ja dzis ledwo zyje. Nie wiem czy to wznowienie mdlosci czy grypa zoladkowa co zjem laduje w sedesie a bylo juz tak dobrze. Niech maz szybciej z pracy wraca bo nie wytrzymam
Ja po kolejnych 4 dniach ciągłych wymiotów dzisiaj wróciłam do żywych. Odczuwam tylko lekkie mdłości ale to tyle. Chociaż mogę coś w końcu zjeść :)

Ja tez samopoczucie mam do d... mam wrażenie że to wina pogody albo jakiś tajemniczych pradów cos w kosmosie się po prostu na nas sprzysiegło

Ja się nawet nie odzywam, mnie tak strasznie mdłości cisną, że mam ciągle odruchy wymiotne. Najgorzej, że jestem przeziębiona i zaczynam kaszleć a kończę wymiotami. Poza tym wystarczy pochylić się nad muszlą, a mój orgaznim już wie co robić :/

Wspolczuje dziewczyny u mnie samopoczucie ok ale cierpie na zgage i bezsennosc a maleństwo zaczyna sie rozpychac,2 razy czułam "musniecie" ale jak tam "łazi" to czuje takie rozpychanie w danym miejscu np.z prawej strony...identycznie jak w pierwszej ciąży tylko teraz troszkę wcześniej no ale na usg juz mówiła ze dzidzius taki rochliwy ze mogr czasem juz cos czuć

Tuptup-ja mialam tak obnizane i sprawdzilo sir przy dostawianiu do naszego łóżka,ale robilismy to bardzo krótko bo mały od 6t.z przesypual po 6-8h

reklama
Tuptup-takie tam mi sie foto nie dodało

Załączniki

• 1453720886223.jpg
    1453720886223.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 57
Do góry