reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Niunia-juz to ogarnelam ;)dziekuje ;)
Okasia-ja zniwu w druga stronę moj syn jest idealny byl taki od momentu naridzin takie spełnione marzenie bo jest identyczny jak byl w mojej wyobrazni nie wiem czy drugie tez tak pokocham i czy pokocha je S. Bo mlody to jego oczko e głowie ale podobno kocha sie dziecu tak samo

reklama
Ja dzis ledwo zyje. Nie wiem czy to wznowienie mdlosci czy grypa zoladkowa co zjem laduje w sedesie a bylo juz tak dobrze. Niech maz szybciej z pracy wraca bo nie wytrzymam
Ja po kolejnych 4 dniach ciągłych wymiotów dzisiaj wróciłam do żywych. Odczuwam tylko lekkie mdłości ale to tyle. Chociaż mogę coś w końcu zjeść :)

Ja tez samopoczucie mam do d... mam wrażenie że to wina pogody albo jakiś tajemniczych pradów cos w kosmosie się po prostu na nas sprzysiegło

Ja się nawet nie odzywam, mnie tak strasznie mdłości cisną, że mam ciągle odruchy wymiotne. Najgorzej, że jestem przeziębiona i zaczynam kaszleć a kończę wymiotami. Poza tym wystarczy pochylić się nad muszlą, a mój orgaznim już wie co robić :/

Wspolczuje dziewczyny u mnie samopoczucie ok ale cierpie na zgage i bezsennosc a maleństwo zaczyna sie rozpychac,2 razy czułam "musniecie" ale jak tam "łazi" to czuje takie rozpychanie w danym miejscu np.z prawej strony...identycznie jak w pierwszej ciąży tylko teraz troszkę wcześniej no ale na usg juz mówiła ze dzidzius taki rochliwy ze mogr czasem juz cos czuć

Tuptup-ja mialam tak obnizane i sprawdzilo sir przy dostawianiu do naszego łóżka,ale robilismy to bardzo krótko bo mały od 6t.z przesypual po 6-8h

reklama
Tuptup-takie tam mi sie foto nie dodało

Załączniki

• 1453720886223.jpg
    1453720886223.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 60
Do góry