reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

mam prawie identyczny jak wstawiłaś link ta podróbka bugaboo tylko że niebieski, spacerówka jest super bo leciutko się prowadzi, można posadzić dziecko przodem i tyłem tylko nie miałam fotelika z adapterem i bardzo żałowałam potem , teraz już się w taki zaopatrzę a szukam znowu coś w stylu bugaboo :)

reklama
Happy mama ja właśnie poluje na chicco Urban ze względu na mocny stelaz u wpinany fotelik ale z baza :)

Załączniki

• 1453712580823.jpg
    1453712580823.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 61
ale produkujecie! I juz temat wyprawek...;) z własnego doświadczenia wiem, że lepiej poczekać troche z zakupami. Nie chciała bym znów pakowac ubranek i chować do piwnicy :( więc tym razem po prostu odkładamy pieniążki i po skończonym 30-tym tyg dopiero zacznę coś kupować.a wózek to u mnie będzie ostatnia rzecz jaką będę sie martwić bo nie znam sie na nich kompletnie :D
popieram pomysł z oddzielnym wątkiem zakupowo wyprawkowym! Mniej zamieszania będzie ;)

dwa dni przetrwałam bez wymiotów! Hurra! Oby to był ich koniec tym razem :)
dziewczyny na dole podbrzusza pod skórą czuje taką piłeczkę :D wiem ze to macica, ale tez ja tak wyczuwacie palcami?

Ja też czuję już kuleczkę :) Piękne uczucie. Nadal nie mogę otrząsnąć się po usg. Urodzi nam się klon mojego męża, to niesamowite że mając 6 cm jest już wierną kopią taty. Zawsze myśleliśmy, że mój mąż ma płaską czaszkę przez to, że mama układała go ciągle na plecach, ale po dziecku widać, że to siła wyższa :)

Mąż trochę bał się, że chłopca nie pokocha tak jak dziewczynki, ale po pierwszym spojrzeniu na usg nie jest w stanie odkleić się od brzucha.

Ja dzis ledwo zyje. Nie wiem czy to wznowienie mdlosci czy grypa zoladkowa co zjem laduje w sedesie a bylo juz tak dobrze. Niech maz szybciej z pracy wraca bo nie wytrzymam

reklama
Do góry