BASIENKA 28
Fanka BB :)
Co zjem, to po 5 min wylatuje ze mnie. Niech maz szybko przyjedzie i jade na kroplowke, bo zaraz chyba zemdleje. ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko niedobrze. ale nie znam sposobu niestety- moze siadaj na takim kole dmuchanym dla dzieci- jak po porodzie moze pomoze. a moze jakas masc- zapytaj w apteceDziewczyny pomocy Od kilku dni boli mnie kość ogonowa. Na początku myślałam, że za dużo czasu spędziłam na kanapie na wolnym, ale boli mnie od tygodnia i nic sobie nie zrobiłam. Czasem kiedy siedzę, czasem jak stoję, jak zmieniam pozycję w łóżku.nie mogę się pochylić do przodu. Upierdliwe to, nie powiem ze nie. A dzisiaj to było apogeum - nie mogłam siedzieć w samochodzie a jak wysiadlam to myślałam że nie dojdę do niego z powrotem. spotkanie z polozna mam dopiero za tydzień. Są jakieś sposoby żeby zlagodzic ten ból? Nie chce się szprycowac paracetamolem dzień w dzień :/