reklama
Matusiak mi sie strasznie podoba, ale 1.600 nie dam na wozek. moze trafie na jakas okazje jak ktos bedzie sprzedawal
No ja też tak liczę właśnie bo trochę drogi ale opinie czytałam to większość chwali go sobie
Fimka
Fanka BB :)
Co zjem, to po 5 min wylatuje ze mnie. Niech maz szybko przyjedzie i jade na kroplowke, bo zaraz chyba zemdleje. ...
Dzisiaj już lepiej?
Mały, bo to prawdopodobnie chłopiec.
Po cichutku gratuluję!
i chyba przeczucie mnie zmyliło bo coś dynda pomiędzy nogami , ale pewności nie dał, może na kolejnej wizycie czegoś się dowiem
i kolejny chłopczyk!
-------------------------------
Ja wczoraj zdychałam cały dzień.
Mdłości powróciły ze zdwojoną siłą
Mogę tylko spać! O!
okasia
Myślicie, że 1600 zł to dużo jak na wózek wielofunkcyjny? Szczerze mówiąc do tego pory nie znalazłam wózka 2w1 tańszego niż 2-2,3 tys. Jeśli macie jakieś fajne tańsze typy to wrzućcie linki. Koszty są niesamowite, jeszcze do tego porządny fotelik samochodowy, a w naszym przypadku też baza isofix i kolejny tysiąc pójdzie.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Okasia-popieram bo tez patrzymam polskie,no ale przesylka mnie wyjdzie dodatkowe £100 wiec odpuszczam ogólnie mam jeden typ ale bede szukać używanego. Znalazlam jeden prawie idealny,nowy i takni no piekny ale jak doczytalam ze wysylka z chin to odpuscilam
okasia
Wysyp chłopców. W moim dziale w pracy sami chłopcy się rodzą.
My z mężem od wczoraj sprzeczamy się o imię. Myślałam, że imię dla dziewczynki będzie wyzwaniem, ale imię dla chłopca to będzie prawdziwa przeprawa. Ja chciałabym normalne typu Piotruś, Tomasz, a najbardziej Jan po moim dziadku. Mąż wymyśla staropolskie, ale obciachowe, jedyne z takich normalnych to Ignacy, ale chyba nie jestem do niego przekonana.
My z mężem od wczoraj sprzeczamy się o imię. Myślałam, że imię dla dziewczynki będzie wyzwaniem, ale imię dla chłopca to będzie prawdziwa przeprawa. Ja chciałabym normalne typu Piotruś, Tomasz, a najbardziej Jan po moim dziadku. Mąż wymyśla staropolskie, ale obciachowe, jedyne z takich normalnych to Ignacy, ale chyba nie jestem do niego przekonana.
My do synka mielismy roan marita. Podstawowa wersja 2 w 1 kosztuje 1.100. Moj m chcial chromowany stelaz to ponad 1.200 nas wyszlo. Bez skretnych kol, ale my taki chcielismy i gondola duza byla. Dla mnie 1.600 to duzo. Teraz bede raczej celowala w uzywany z drugim dzieckiem mam juz inne podejscie .. bo taki wozek za ponad 2 tys to nam nie potrzebnyMyślicie, że 1600 zł to dużo jak na wózek wielofunkcyjny? Szczerze mówiąc do tego pory nie znalazłam wózka 2w1 tańszego niż 2-2,3 tys. Jeśli macie jakieś fajne tańsze typy to wrzućcie linki. Koszty są niesamowite, jeszcze do tego porządny fotelik samochodowy, a w naszym przypadku też baza isofix i kolejny tysiąc pójdzie.
http://www.bajka.net/index.php?p4405,wozek-gleboko-spacerowy-roan-marita
A ze dziadki uparli sie, ze pierwszy wnuk to musi byc nowy i nam dali kase to szukalismy jak najtaniej, zeby ich nie obciazac
Od siebie polecam tako city move, polski, ale porządny, cena podobna, my kupowaliśmy 2w1. Używamy już prawie półtora roku i w zasadzie nic się z nim nie dzieje, dla drugiego też starczy. Mam nadzieję, że obejdzie się bez podwójnego wózka.
reklama