reklama
niunia102
Fanka BB :)
U nas dzis snieg zaczol padac mam nadzieje ze jutro zdaze z corka na sanki wyskoczyc milej nocy wszystkim zycze
dzięki happymama!
u was też idzie odwilż? ciągle mi zimno więc ocieplenie z chęcia przyjmę
U nas też zaczyna robić się cieplej i temperatury na plusie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja cierpię na bezsenność,cala noc sir budzilam a od 4:40juz nie spie :/
okasia
Happy, współczuję, ja o tej porze zaczynam wędrówkę. Biorę kołdrę i poduszkę i idę spać do salonu, 2 godziny później zaczynam się zastanawiać czy nie wrócić do sypialni. A wcześniej i w międzyczasie pobudki na siusiu. Oszaleć można.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Okasia-z młodym w ciazy moglam spac za trzech teraz w drugą stronę
beata0526
Ja miałam besenne noce pod koniec ciazy, to wstawalam cichutko, robilam sobie jedzonko I czytalam ksiazki:-) a teraz spie jak mi da moj maluch, bo ciagle budzi sie pic tak sie chyba przyzwyczail... I Nas ciapa sie robi, oby do wiosny
Hej kurcze malo mnie tu ja czesciej na fb siedze
Mr hermit ja juz mam problemy z kregoslupem. 8h w pracy przy kompie robi swoje, a ja problemy mam od dziecinstwa nie wiem co bedzie dalej
Mnie wymioty ominely jak w pierwszej ciazy .. -5kg na wadze tak samo jak w pierwszej ciazy, antybiotyk mialam juz tak aamo jak w pierwszej ciazy i coagle infekcje tez jak w pierwszej ciazy a mowia ze kazda inna .. oby koniec nie byl taki sam ..
Ja usg genetyczne mam 3 lutego
Mr hermit ja juz mam problemy z kregoslupem. 8h w pracy przy kompie robi swoje, a ja problemy mam od dziecinstwa nie wiem co bedzie dalej
Mnie wymioty ominely jak w pierwszej ciazy .. -5kg na wadze tak samo jak w pierwszej ciazy, antybiotyk mialam juz tak aamo jak w pierwszej ciazy i coagle infekcje tez jak w pierwszej ciazy a mowia ze kazda inna .. oby koniec nie byl taki sam ..
Ja usg genetyczne mam 3 lutego
Dziewczyny ja oglądam wózki bo pod koniec marca będziemy w Pl i raczej będziemy musieli już kupić bo nie wiem czy będziemy jeszcze zjeżdżać
Dla niektórych z was to nie będzie pierwszy zakup i chciałabym się Was doradzić co myślicie na temat wózka Riko Nano? ???
http://justbaby.pl/product/image/4187/023.jpg
Dla niektórych z was to nie będzie pierwszy zakup i chciałabym się Was doradzić co myślicie na temat wózka Riko Nano? ???
http://justbaby.pl/product/image/4187/023.jpg
reklama