reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happy, współczuję, ja o tej porze zaczynam wędrówkę. Biorę kołdrę i poduszkę i idę spać do salonu, 2 godziny później zaczynam się zastanawiać czy nie wrócić do sypialni. A wcześniej i w międzyczasie pobudki na siusiu. Oszaleć można.

Ja miałam besenne noce pod koniec ciazy, to wstawalam cichutko, robilam sobie jedzonko I czytalam ksiazki:-) a teraz spie jak mi da moj maluch, bo ciagle budzi sie pic tak sie chyba przyzwyczail... I Nas ciapa sie robi, oby do wiosny:-D

Hej :) kurcze malo mnie tu ja czesciej na fb siedze :)

Mr hermit ja juz mam problemy z kregoslupem. 8h w pracy przy kompie robi swoje, a ja problemy mam od dziecinstwa :( nie wiem co bedzie dalej :(

Mnie wymioty ominely jak w pierwszej ciazy .. -5kg na wadze tak samo jak w pierwszej ciazy, antybiotyk mialam juz tak aamo jak w pierwszej ciazy i coagle infekcje tez jak w pierwszej ciazy :) a mowia ze kazda inna .. oby koniec nie byl taki sam ..

Ja usg genetyczne mam 3 lutego :)

reklama
Do góry