reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
Nie ma to jak lody w zimę tez bym chętnie zjadławidzę że mamy tak samo dziewczyny, tez sie czuje jak flaki z olejem...glowa boli, mdłości i nic przez gardło nie przechodzi (poza lodami truskawkowymi nie wiem czemu )
BASIENKA 28
I doszly wymioty. Ale przynajmniej zoladek nie bedzie bolal. Jeszcze jestem sama z dzieckiem. Maz w pracy. Ja nawet nie jestem w stanie obiadu ugotowac
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja właśnie dostalam list z wynikami testu papp-a mam niskie ryzyko 1/59268 ufff ochronełam
BASIENKA 28
W pierwszej ciazy wymiotowalam od 5 do 9 tygodnia dzien w dzien. Teraz nic mi nie bylo, wiec jak minal 9 tydzien to juz sie cieszylam. Niestety nie ma na to reguly. Oby to byl jednorazowy wybryk, a nie dzien w dzien, bo do konca marca w pracy :-)
słodka owsianka
Basienko, moze to tylko jeliowka? Oby szybko minelo
BASIENKA 28
Slodka owsianka, jelitowke mialam tydzien temu z soboty na niedziele. Ateraz od rano po przebudzeniu mnie naciagalo juz na sucho. Jem tylko paluszki i tyle ;(
superJa właśnie dostalam list z wynikami testu papp-a mam niskie ryzyko 1/59268 ufff ochronełam
dzieczyny zle czujace sie- trzymam kciukiz eby szybko pzreszlo.
ja juz ogarnelam mieszkanko, obiad mama od wczoraj( barszyk ala ukrainski ) i zaraz z mala na sanki smigam. spalam prawie do 11 wiec sie wyspalam i etraz dzialam
milej soboty brzuchatki
reklama
mrs_hermit
Zaangażowana w BB
Dziewczyny pomocy Od kilku dni boli mnie kość ogonowa. Na początku myślałam, że za dużo czasu spędziłam na kanapie na wolnym, ale boli mnie od tygodnia i nic sobie nie zrobiłam. Czasem kiedy siedzę, czasem jak stoję, jak zmieniam pozycję w łóżku.nie mogę się pochylić do przodu. Upierdliwe to, nie powiem ze nie. A dzisiaj to było apogeum - nie mogłam siedzieć w samochodzie a jak wysiadlam to myślałam że nie dojdę do niego z powrotem. spotkanie z polozna mam dopiero za tydzień. Są jakieś sposoby żeby zlagodzic ten ból? Nie chce się szprycowac paracetamolem dzień w dzień :/