reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczynki a na te badania prenatalne to wpuszczą męża ???

Moich bez problemu dzis wpuscila

ja po prenatalnych, ale humor mi zszedł bo lekarz do genetyka mnie odesłał i jakos tak same rozumiecie..... emocje wyciszyć trzeba

Ja tez dostalam skierowanie mimo, ze z usg nic nie wyniklo tz nic niepokojacego, ale tak dala na wszelkie szelki

Znalazłam, po około pół godziny poszukiwań udało mi się odnaleźć maluszka i słuchałam serca chyba z kilka minut:)
Detektor kupiłam od znajomej z innego forum Angel Sounds Jumper. Tylko trzeba uważać bo słychać wszystko od ruchów jelit po własne żyły i tętnice ale jak już trafiłam to wiedziałam doskonale że to kropek :) Serce galopowało jak szalone :)
Nie martwcie się na zapas wynikami Usg prenatalnego!!! Ja od razu umówiłam się do genetyka który robi takie badania. Lepiej sprawdzić wszystko niż coś przeoczyć.

Ja na badaniach prenatalnych z aniołkiem byłam chyba z godzinę, samo badanie właśnie około 30 minut bardzo dokładne oglądanie a potem rozmowa i dobre rady lekarza, jeszcze nie spotkałam lekarza z takim podejściem jak ten. Z córką 10 minut kasę z czyścili i tyle, nawet po połówkowych zdjęcia 3d nie dali! Dlatego więcej do nich nie pojadę...

dzisiaj znowu bolała głowa, przez ciśnienie, tylko ja to drugie mam wysokie 140/91caly przód, skronię, oko, takie pulsowa
mi lekarz powiedział ze jak mocno boli to paracetamol moge łykać ale wczoraj nie pomogl wiec leżenie w ciemności a potem mąż mi trochę masaż głowy i karku zrobił a dzisiaj mam mega ciężka głowę ale na szczęście cisnienie od rana ok.

ja postanowiłam ze jak wrócę od lekarza 5 lutego to bedzie poczatek 13 tygodnia to chyba kupię sobie taki detektor co by słuchać :)
puszecie o tych prenatalnych ja mam właśnie za niecałe 2 tygodnie i już lekki stresik.

aaa miłej soboty:)

Hej wszystkim :-) u mnie dzis tragedia. Ledwo zyje. Sobota wolna, a ja mi tak niedobrze, naciaga mnie, strasznie boli mnie żołądek:( Mialam sprzatac caly dom, licze na to, ze popoludniu to zrobie. Ogarnelam z grubsza i leze. Nie dam rady funkcjonowac dzis. A tak dobrze sie czulam. Chociaz ostatni tydzien co chwila cos lapie. Jak nie wirus, to grypa i teraz to. Oby przeszlo szybko. Milego dnia Wam zycze :-)

reklama
Do góry