niunia102
Fanka BB :)
Hej dziewczyny i jak ma już która ten detektor tętna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś dostałam, na szybkiego próbowałam wyszukać i nie znalazłam bo córka zabierała nową zabawkę, ale nasze serca słychać było. Niebawem kładę się i szukam maluszka , choć szczerze to nawet nie mam pojęcia gdzie może być, ma jeszcze tyle miejsca ze pewnie swobodnie fikaHej dziewczyny i jak ma już która ten detektor tętna?
Dziś dostałam, na szybkiego próbowałam wyszukać i nie znalazłam bo córka zabierała nową zabawkę, ale nasze serca słychać było. Niebawem kładę się i szukam maluszka , choć szczerze to nawet nie mam pojęcia gdzie może być, ma jeszcze tyle miejsca ze pewnie swobodnie fika
Wydało mi się że dziś poczułam właśnie takie fikanie, położyłam rękę w okolicach blizny po cc i falowało tam okrutnie a ja czułam ocieranie delikatne. Tylko nie wiem czy to nie moje schizy ))
Fimka, ale to nie jest tak, że komórki się dzielą już od połączenia z plemnikiem? I wtedy mniej ważne, kiedy się zagnieździ, troche mniejsze lub większe?
a jaki zamówiłas?Dziś dostałam, na szybkiego próbowałam wyszukać i ni
hey
ja po prenatalnych, ale humor mi zszedł bo lekarz do genetyka mnie odesłał i jakos tak same rozumiecie..... emocje wyciszyć trzeba