happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja m darmowe i obowiazkowe tylko na zespół downa musialam wyrazic zgodę.sa podstawowe pozniej zajze to napisze co tam jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mojego gin jest taka zakładka i kazał mi poczytać i zdecydować http://femme-art.com.pl/poloznictwo/badania-prenatalne/
Ja powiem Wam że przy 1 ciąży wymiotowałam ciągle do 6 miesiąca.
Teraz jest inaczej mdli mnie jak nie jem za długo i teraz wiem że po mimo że mdli trzeba jeść. Nie mogę jeść czekolady ostatnio mdliło mnie na zapach mięsa teraz nie. Całkiem inaczej
Ja chodzę prywatnie także nie mam darmowych. A terminy to on ma sprzęt w gabinecie na każdej wizycie zrobi badania
Ja za pierwsze podstawowe zapłaciłam 117 złja też chodzę prywatnie dlatego za podstawowe badania zapłaciłam 303 zl a za badania prenatalne pewnie zapłacę 200zl i nie w jego gabinecie tylko muszę jechać do innego miasta ponad godzine drogi i do szpitala
Ja chodze prywatnie, ale na prenatalne mam skierowanie, ze wzgledu na tarczyce, wiec mam na NFZ.ja też chodzę prywatnie dlatego za podstawowe badania zapłaciłam 303 zl a za badania prenatalne pewnie zapłacę 200zl i nie w jego gabinecie tylko muszę jechać do innego miasta ponad godzine drogi i do szpitala