reklama
Witam chciałabym do Was dołączyć termin mam na 25 sierpnia to moja 2 ciąża i mam nadzieje, że będzie wszystko oki chodź obecnie jestem bardzo przeziębiona .
Aneta gratuluje Ci bliźniaków to mnie zaskoczyłaś, że może się coś zmienić po 7 tygodniu także ja dalej będę w niepewności. U nas sporo bliźniaków dlatego zobaczymy
Aneta gratuluje Ci bliźniaków to mnie zaskoczyłaś, że może się coś zmienić po 7 tygodniu także ja dalej będę w niepewności. U nas sporo bliźniaków dlatego zobaczymy
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aneta-znam bliźniaki rodzone 3 dni po terminie waga 3500g i 2900g....to moi bracia także nie mow hop
Nie nadrobie...no nie jestem w stanie,z niecierpliwością czekam do usg...teraz przez przypadek anety...obawiam się czy ja nie mam bliźniaków...
Wczoraj wszyscy zasnelismy,mały o 18:30 przed bajkami i spi do teraz...tylko przebralam go przez sen, a ja i S. Przed filmem wiec szybki prysznic i dakej spać
Nie nadrobie...no nie jestem w stanie,z niecierpliwością czekam do usg...teraz przez przypadek anety...obawiam się czy ja nie mam bliźniaków...
Wczoraj wszyscy zasnelismy,mały o 18:30 przed bajkami i spi do teraz...tylko przebralam go przez sen, a ja i S. Przed filmem wiec szybki prysznic i dakej spać
Asiunia1988
Fanka BB :)
Moja mała też na szczęście chodzi spać 19 max 19.30 a ja padam po 20...Mam wory pod oczami i wyglądam jak zoombie... Z niecierpliwością czekam na power w 2 trymestrze
Witam nowe dziewczyny, coraz więcej tu nas i dobrze będziemy wspierać się
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, czekamy na relacje i zdjęcia
Miłego dnia.
Witam nowe dziewczyny, coraz więcej tu nas i dobrze będziemy wspierać się
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, czekamy na relacje i zdjęcia
Miłego dnia.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Asiunia moj zazwyczaj spi od 20-9 ale teraz przeziebiony to różnie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Tuptup-u mnie z kolei ostatnio jest zadziwiajaco dobrze...nawet piersi bola mniej,nadal sa wielkie i nabrzmiale ale bola mnej,brak mdlosci,sennosci itp az sue martwię...no bo niby ok juz 12tc to powinno byc lepiej ale zeby tak odrazu i wszystko?
aneta_ck
Fanka BB :)
Tuptup-u mnie z kolei ostatnio jest zadziwiajaco dobrze...nawet piersi bola mniej,nadal sa wielkie i nabrzmiale ale bola mnej,brak mdlosci,sennosci itp az sue martwię...no bo niby ok juz 12tc to powinno byc lepiej ale zeby tak odrazu i wszystko?
Ja mdłości miałam wszystkiego 4 dni. Piersi mnie w ogóle nie bolaly. Jedyne co to jestem zmęczona caly czas i bardzo mi zimno wieczorem.
Nie martw sie bedzie dobrze
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aneta-byle do poniedziałku,po usg genetycznym wszystko będzie jasne
reklama