reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Witam chciałabym do Was dołączyć termin mam na 25 sierpnia to moja 2 ciąża i mam nadzieje, że będzie wszystko oki chodź obecnie jestem bardzo przeziębiona :(.
Aneta gratuluje Ci bliźniaków to mnie zaskoczyłaś, że może się coś zmienić po 7 tygodniu także ja dalej będę w niepewności. U nas sporo bliźniaków dlatego zobaczymy :)

Aneta-znam bliźniaki rodzone 3 dni po terminie waga 3500g i 2900g....to moi bracia także nie mow hop ;)
Nie nadrobie...no nie jestem w stanie,z niecierpliwością czekam do usg...teraz przez przypadek anety...obawiam się czy ja nie mam bliźniaków...
Wczoraj wszyscy zasnelismy,mały o 18:30 przed bajkami i spi do teraz...tylko przebralam go przez sen, a ja i S. Przed filmem wiec szybki prysznic i dakej spać :)

Moja mała też na szczęście chodzi spać 19 max 19.30 a ja padam po 20...Mam wory pod oczami i wyglądam jak zoombie... Z niecierpliwością czekam na power w 2 trymestrze :)
Witam nowe dziewczyny, coraz więcej tu nas i dobrze będziemy wspierać się :)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, czekamy na relacje i zdjęcia :)
Miłego dnia.

Czytam o waszych dolegliwosciach i jak bym o sobie czytala jest mi zimno, niedobrze i z braku energi płakać mi się chce a to tego dochodzi strach czy wszystko jest ok

Tuptup-u mnie z kolei ostatnio jest zadziwiajaco dobrze...nawet piersi bola mniej,nadal sa wielkie i nabrzmiale ale bola mnej,brak mdlosci,sennosci itp az sue martwię...no bo niby ok juz 12tc to powinno byc lepiej ale zeby tak odrazu i wszystko?

Tuptup-u mnie z kolei ostatnio jest zadziwiajaco dobrze...nawet piersi bola mniej,nadal sa wielkie i nabrzmiale ale bola mnej,brak mdlosci,sennosci itp az sue martwię...no bo niby ok juz 12tc to powinno byc lepiej ale zeby tak odrazu i wszystko?

Ja mdłości miałam wszystkiego 4 dni. Piersi mnie w ogóle nie bolaly. Jedyne co to jestem zmęczona caly czas i bardzo mi zimno wieczorem.
Nie martw sie bedzie dobrze :)

reklama
Do góry