reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Dzięki za słowa otuchy momentami sama siebie nie ogarniam w czwartek ide do gin więc pewnie troszkę mi przejdzie bo jeszcze niewidzialam serduszka mojego lokatora jak bylam w grudniu to byl 4/5 tc i było za wcześniej

reklama
a ja mam dzis wizyte.
dostalam, wynik awidnosci toxo i jest wysoki takze ok i nie musze antybiotyku brac yffffffffffffffffffff.
aneta pzrez ciebie i ja sie boje czy jedno jest ale dzis mama nadzieje sie dowiem na 100%.

Witajcie,
Odebrałam wyniki z badania krwi i wszystkie są ok poza TSH :/ Jest dużo poniżej normy 0.027 , przy czym dolne widełki zaczynają się od 0.27. ( z tym że nie są wypisane normy dla kobiet w ciąży) Strasznie się teraz martwie. Wizyte mam dopiero w poniedziałek...

Hej kobietki !

co do zup to podziwiam was że wgl możecie je zrobić .. u nas gdy na prawdę chcę mi się jakieś zupki to musi mi ją zrobić mój Ł bo dla mnie to jest smród na całe mieszkanie że wszędzie okna muszą być pootwierane bo nie mogę znieść tych zapachów ..ale wszystko inne mogę zrobić i nic mi się nie dzieję .. z jedzeniem jest różnie jak zjem coś za ciężkiego to jest mi niedobrze na żołądku ciężko i pali ... więc już mniej więcej wiem co mogę a czego nie żeby lepiej się czuć :) najlepiej jest rano .. kolacji to tak nie jadam zbytnio bo przeważnie jest mi niedobrze na wieczór ..albo jak za długo nie zjem to tak samo mnie okropnie mdli .. i pamiętam że jak szłam robić badania I trymestru to słabo się czułam i ledwo mi krew pobrali bo nie chciała lecieć :D co do zimna to tylko stopy strasznie marzną a tak jak gdzieś jesteśmy to jest mi mega gorąco i zakupy też jakoś odpadają już nie ciągnie mnie do galerii na szaleństwa bo zwyczajnie mi się nie chcę znygusiałam :) sprzątając w domu też szybko się męczę :D
a na brzuchu dostajecie taki meszek bo ja mam lekki na całym brzuchu? a najwięcej mam koło pępka i idzie w stronę piersi taka ścieżka z włosów fuuujka :D he he mam nadzieję że to zniknie .. hormony robią swoje , wierzę że tak ma być i jest wszystko dobrze , że dzidzia dobrze się rozwija .. wszystko dowiem się dzisiaj bo wizytę mam o 14.30 :) mój postara się zwolnić z pracy by też się dowiedzieć co słychać u naszego malucha jest przekochany i troskliwy :) a badania prenatalne mamy 21stycznia

mój dzień zaczął się już po 6 bo oczywiście zawsze gdy idzie do pracy to obudzi buziakami ..no i mega głód od wczoraj wieczora już że nie miałam wyjścia musiałam wstać i nakarmić dziecię :)

też muszę sobie zakupić jakiś konkretny stanik sportowy ale żadne mi się w oczy nie rzuciły no bo kiedy ? skoro siedzę w domu :D piersi nie bolą tylko sutki strasznie wrażliwe ale fakt faktem stały się pełniejsze , podobają mi się :D

miłego dnia wam ! :)

reklama
Do góry