reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ale czytania miałam po całym dniu :)) no szkoda że aktywna jestem tylko wieczorami ;)
Kolejny pozytywny dzień, bo jestem po rozmowie z córką i przyjęła tę nowinę bardzo ok,
co mnie zdziwiło , oczywiście ucieszyło także kamień z serca ...
No ja miałam dziś dziewczyny takie schizy w ciągu dnia, bo miałam złe sny nawet nie chcę o tym pisać,
no i w ciągu dnia w pracy non stop miałam stracha jak mnie brzuch zabolał i inne takie, ech ,,
ciekawe czemu mi się śniły takie złe rzeczy :(
U Was w rodzinie i znajomych już wszyscy wiedzą o ciąży ??

hej

Jestem nowa, ale mam nadzieje, ze przygarniecie kropka do swojego grona :) Jutro postaram sie blizej z Wami zapoznac i pouzupelniam profil, zeby nie byc az tak anonimowa.

Aniab38 u mnie nie wie jeszcze nikt poza mężem i dwiema koleżankami. Nawet córce nic nie mówimy bo wygada. Dziś jest druga wigilia (jestem prawosławna) i mieliśmy powiedzieć rodzinie ale chyba powstrzymamy się co najmniej do przyszłej wizyty u lekarza...
Ale to wynika tylko i wyłącznie z naszych doświadczeń...
Takie rzeczywiste sny w ciąży są zupełnie normalne i odzwierciedlają nasz strach o maleństwo. Pamiętam, że jak córka była malutka śniła mi się w białej sukieneczce w trumnie...nie spałam potem chyba z tydzień czasu tylko czuwałam :((( Przed poronieniem śniła mi się wygrana 6 w totka i że urodziłam trojaczki...

Hej kochane wystkie fasoleczki sliczne i ciesze sie ze wszystkie wizyty udane.

AnnaEylem ja będę rodzić w Poznaniu chociaż w nim nie mieszkam.

Miłego dnia kochane

reklama
U mnie wie najbliższa rodzina (moi rodzice, teściowie i siostra męża), ale pewnie informacja już się roznosi dalej. W pracy tylko mój kierownik i zastępca.

Do góry