reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ale czytania miałam po całym dniu :)) no szkoda że aktywna jestem tylko wieczorami ;)
Kolejny pozytywny dzień, bo jestem po rozmowie z córką i przyjęła tę nowinę bardzo ok,
co mnie zdziwiło , oczywiście ucieszyło także kamień z serca ...
No ja miałam dziś dziewczyny takie schizy w ciągu dnia, bo miałam złe sny nawet nie chcę o tym pisać,
no i w ciągu dnia w pracy non stop miałam stracha jak mnie brzuch zabolał i inne takie, ech ,,
ciekawe czemu mi się śniły takie złe rzeczy :(
U Was w rodzinie i znajomych już wszyscy wiedzą o ciąży ??

hej

Jestem nowa, ale mam nadzieje, ze przygarniecie kropka do swojego grona :) Jutro postaram sie blizej z Wami zapoznac i pouzupelniam profil, zeby nie byc az tak anonimowa.

Aniab38 u mnie nie wie jeszcze nikt poza mężem i dwiema koleżankami. Nawet córce nic nie mówimy bo wygada. Dziś jest druga wigilia (jestem prawosławna) i mieliśmy powiedzieć rodzinie ale chyba powstrzymamy się co najmniej do przyszłej wizyty u lekarza...
Ale to wynika tylko i wyłącznie z naszych doświadczeń...
Takie rzeczywiste sny w ciąży są zupełnie normalne i odzwierciedlają nasz strach o maleństwo. Pamiętam, że jak córka była malutka śniła mi się w białej sukieneczce w trumnie...nie spałam potem chyba z tydzień czasu tylko czuwałam :((( Przed poronieniem śniła mi się wygrana 6 w totka i że urodziłam trojaczki...

Hej kochane wystkie fasoleczki sliczne i ciesze sie ze wszystkie wizyty udane.

AnnaEylem ja będę rodzić w Poznaniu chociaż w nim nie mieszkam.

Miłego dnia kochane

reklama
U mnie wie najbliższa rodzina (moi rodzice, teściowie i siostra męża), ale pewnie informacja już się roznosi dalej. W pracy tylko mój kierownik i zastępca.

Do góry