o rany, ale się rozpisałyście
Fimka - rzeczywście w tym roku 366 dni
współczuję wszystkim, którzy urodzą 29 lutego
hehe.
AnnaEylem - witaj!
aniab38 - super, że córka zareagowała pozytywnie
u nas raczej wszyscy wiedzą, jak powiedzieliśmy rodzicom I teściom i rodzeństwu to się szybko rozniosło
oczywiście w pracy jeszcze na razie nic nie mówiłam... ale w piątek mam wizyte to może szefowi powiem w przyszłym tyogndiu, lub w kolejnym, bo potem ja jestem w delegacji, potem mój szef jest w delegacji, potem znów ja jestem tydzień na urlopie, bo ferie, a potem mam znów 2 tygodnie delegacji i już się koniec lutego robi i może zacząć być widać ciążę
niunia102 - o rany, co za lekarz
Heromina - Witaj!
matko, ty też miałaś przejścia z lekarzem
miałas wskazania do cc? teraz się nastawiasz na prod naturalny?
ja miałam pierwsze cc, a drugi sn.
do lekarza na razie idę na nfz w piątek. podobno fajny jest ten lekarz. zobaczymy. bo wczoraj też przyszła informacja, że wykupują nam w pracy karty pzu zdrowotne i mogę tez chodzić prywatnie bezpłatnie do wielu lekarz, m.in. prowadzić ciążę, robić wszystkie badania i usg. akurat niedaleko mnie prywatnie w klinice przyjmuje babka, która prowadziła moje poprzednie 2 ciąże i odbierała porody (tznrobiła mi cc przy pierwszym i odbierała/ szyła mnie po drugim), zadowolona byłam z niej, bo fajna, wszystko wyjaśniała, dobrze się z nią dogadywałam i super mi pomogła w szpitalu przy porodach, ale jeszcze się zastanowię... zobaczę w piatek jak ten lekarz, to facet z kolei.
ja dziś pospałam do 10
dzieci szcześliwe że śnieg spadł, poszły na podwórko, ale niestety bałwana nie da się ulepić, więc odśnieżają