reklama
A więc pediatra twierdzi , że te kupkowe problemy to od zębów, nie ma żadnych objawów odwonienia. Powiedziała, że jeśli pije z piersi to ok i nie musze go dopajać, swoją drogą młody nawet nie chce patrzeć teraz na butelkę i niewiele je, więc z podawaniem dodatkowych płynów byly cyrki. Przepisała mu cos przeciwbiegunkowego.
Mammyblue dobrze, ze to nie choroba. U nas był jakiś rotawirus, ale kupek było ok 10na dobe przez 3 dni.
Moja zaczyna się podciągać. Wszędzie jej pełno. Nie mogę za nią nadążyć. Chyba za stara jestem .
Czy któraś próbowała odzwyczaić dziecko od karmiena w nocy? Bo ja już nie wiem, czy to z potrzeby jedzenia czy z przyzwyczajenia moja się budzi. Fakt że budzii się różnie - od 1 do 3 razy.
Moja zaczyna się podciągać. Wszędzie jej pełno. Nie mogę za nią nadążyć. Chyba za stara jestem .
Czy któraś próbowała odzwyczaić dziecko od karmiena w nocy? Bo ja już nie wiem, czy to z potrzeby jedzenia czy z przyzwyczajenia moja się budzi. Fakt że budzii się różnie - od 1 do 3 razy.
, ma dolne jedynki, ale jak wychodziły to nie mieliśmy żadnych atrakcji - no poza odparzeniami na pupie, które były tylko wtedy. I widac kawałeczek dwójki górnej, a teraz właśnie wychodzą górne jedynki.A ma juz jakies zabki?
Mój też już wstaje przy kanapie i o zgrozo włazi na schody. Ale jeszcze nie siada i nawet posadzony nie siedzi stabilnie .
Ja też często jeszcze karmie w nocy. Teraz mu odpuszcze, ale też przymieżam się to znalezienia sposobu na ograniczenie tych karmien. Noi odzwyczajamy go od zasypiania na rękach, bo niestety się w to wpakowaliśmy
Za oknem jakaś masakra, spadło nam 20 cm śniegu i ciągle sypie, starszego syna nie zawoziłam do przedszkola bo mam już letnie opony. Co to sie dzieje z tą pogodą
No pogoda masakryczna. Dzis juz doszly do nas ciuszki letnie z hm, wczoraj kilka body na krotki rekaw z lidla kupilismy wiec jestesmy gotowe na lato. Lato mozesz przyjsc!
u nas na razie wyszedl tylko kawalek dolnej jedynki i nic wiecej, ale cos tam marudzi i gryzie paluszki wiec chyba ida kolejne.
Moja raczkuje, siada stabilnie a w weekend zaczela stawac przy meblach. Teraz cwiczy kontrolowane siadanie z stojki ale tez juz powoli demontujemy w domu uchwyty i chyba trzeba bedzie przemeblowanie zrobic bo mala zaczela juz sobie sama wieze cd uruchamiac i kreci sie kolo tv
u nas tez jest nocne wstawanie. Jak jest 1 czy 2 pobudki to jestem calkiem wyspana ale najczescoej jest 3 lub 4 to wtedy gorzej bo karmienie na lezaco w lozku nie bardzo mi wychodzi. Chyba mam cos z kregoslupem po ciazy bo wtedy rece mi dretwieja. Ma ktoras moze tak? Ale raczej nie mamy szans na odzwyczajenie jej od tych nocnych pobudek bo jak nie dostanie cyca a probujemy ja uspic kolysaniem to jest straszny wrzask. Chyba poczekam na odstawienie od piersi bo planuje to zrobic jakos w wakacje. A Wy jak dlugo planujecie karmic?
u nas na razie wyszedl tylko kawalek dolnej jedynki i nic wiecej, ale cos tam marudzi i gryzie paluszki wiec chyba ida kolejne.
Moja raczkuje, siada stabilnie a w weekend zaczela stawac przy meblach. Teraz cwiczy kontrolowane siadanie z stojki ale tez juz powoli demontujemy w domu uchwyty i chyba trzeba bedzie przemeblowanie zrobic bo mala zaczela juz sobie sama wieze cd uruchamiac i kreci sie kolo tv
u nas tez jest nocne wstawanie. Jak jest 1 czy 2 pobudki to jestem calkiem wyspana ale najczescoej jest 3 lub 4 to wtedy gorzej bo karmienie na lezaco w lozku nie bardzo mi wychodzi. Chyba mam cos z kregoslupem po ciazy bo wtedy rece mi dretwieja. Ma ktoras moze tak? Ale raczej nie mamy szans na odzwyczajenie jej od tych nocnych pobudek bo jak nie dostanie cyca a probujemy ja uspic kolysaniem to jest straszny wrzask. Chyba poczekam na odstawienie od piersi bo planuje to zrobic jakos w wakacje. A Wy jak dlugo planujecie karmic?
Ja nie mam żadnego planu co do karmienia... chciałam karmić pół roku przynajmniej a teraz to już taka premia mam nadzieję że sam się odstawi ale póki co to śpi ciągle że mna i dostaje w nocy pierś też na zawołanie bo smoczek działa na chwilę... teraz zaczął nawet sam się dobierać do mnie jak siedzę i się bawię ż Nim na podłodze i na siedząco albo na czworaka sam sie karmi, chociaż na chwilę łapie nawet jak nie jest głodny bardzo...
reklama