Effa84
Fanka BB :)
Mój miał 3303 g. A później waga spadła mu do 2790g. Bo cycka traktował jak smoczek i nie jadł . Jak drugi dzień płakał to mi położne powiedziały ze go pewnie brzuch boli, a on był głodny [emoji22]. Później tak nie miał sił ze cały czas spał. W nocy przyszła do mnie położna z pretensjami że moje dziecko nie je i mam go obudzić i nakarmić, a go w ogóle już nie dało się obudzić bo nie miał sił. Wyobraźcie sobie że dopiero zaczęły być pomocne jak na 3 dzień siedziałam i cały dzień wyłam, bo nie wiedziałam co robię źle.
Mam straszna traumę po szpitalu. Już nawet nie wspomnę ze mnie zarazili bakteria ecoli. Miesiąc po naturalnym porodzie nie mogłam chodzić bo się nie zrastalam [emoji46] Dopiero moja ginekolog mi powiedziała co się dzieje. Strasznie była wkurwiona jak zobaczyła jak mnie pięknie załatwili. Nie dość ze zarazili jakimś syfem , to jeszcze tak pocięli jakbym co najmniej 6 kg dziecko rodziła.
Nigdy więcej nie urodzę naturalnie. Nie ma takiej opcji. Mam taką traumę że jak myślę o szpitalu, to od razu mam odruch wymiotny.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam straszna traumę po szpitalu. Już nawet nie wspomnę ze mnie zarazili bakteria ecoli. Miesiąc po naturalnym porodzie nie mogłam chodzić bo się nie zrastalam [emoji46] Dopiero moja ginekolog mi powiedziała co się dzieje. Strasznie była wkurwiona jak zobaczyła jak mnie pięknie załatwili. Nie dość ze zarazili jakimś syfem , to jeszcze tak pocięli jakbym co najmniej 6 kg dziecko rodziła.
Nigdy więcej nie urodzę naturalnie. Nie ma takiej opcji. Mam taką traumę że jak myślę o szpitalu, to od razu mam odruch wymiotny.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom