reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
My pampersy 3 i jeszcze jakis czas ich bede uzywac bo z mc temu zapas kupilam 2opakowania po 100szt a juz tak duzo jak na poczatku sie ich nie uzywa;) a ubranka to na 68 chyba;) tak mi się przynajmniej wydaje bo to są te 3-6mcy... niektóre się już ciasne robią a bodow(?*body?) To w tym rozmiarze jak głupia nakupilam i dostałam też 2 pieciopaki a wystarczyłoby mi z 5 sztuk pewnie bo i tak na bieżąco piore i niektóre praktycznie nieużywane...

Paper Ninka juz sama siedzi? My dostaliśmy zakaz od rehabilutanta bo musimy najpierw popracować nad brzuszkiem. A on tak chce siedziec:-(. Wnerwia się jak mu nie daje. No i tak 6 tygodni mamy mu nie pozwalać...

Agnes my miałyśmy terminy na sierpień. Ja na 24 ale niestety miałam przyjemność przenosić. Mika [emoji23] ale Wiktor urodził się większy

Misia też przenoszona miał być 19 wyszedł 26 i mimo że była największa na forum nie przybiera w takim tempie jak jej brat pampki ma 3 a ubranka 68/74

reklama
Do góry