reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Na szczęście nie mogę narzekać na noce. Wczoraj do 22 wojowal ale jak zasnął to karmienie miałam dopiero o 5 i następne o 8. Wyspalam się mimo że zasypiam o 2. No i w nocy nie musze nosić. Śpimy razem. Jak się przebudzi to dostaje pierś i zasypiamy oboje nie wiem nawet kiedy.

Agnes to ja wcześniej o tych skokach nie słyszałam nawet... a jak ostatnio trochę poczytałam to wygląda na to że całkiem dlugo One trwaja nieraz;) a z drugiej strony u niektórych dzieci i ząbki mogą sie przebijac kilka tygodni... moze mamy to i to naraz;) mój Mały jak zwykle spi conajmniej po 2-3godz w nocy tak dziś w ciągu 3 godzin od uspania już 2 raz na jedzenie się obudzil

Angelikaa współczuje kryzysu. U mnie też się coś takiego pojawiło. Ostatni tydzień to chyba częściej płakałam niż mała :zawstydzona/y:. Już równy rok siedzę w domu. Brak mi wyjścia do pracy, do ludzi... Ale jeden mały uśmiech Natalki wynagradza wszystko;).
A noc cała przespana, od 20 do 5 a potem jeszcze do 8.00.

U nas norma :D

Załączniki

• FB_IMG_1481535488287.jpg
    FB_IMG_1481535488287.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 81
Hehe :D

Wiecie u mnie też tak ostatnio smutno. Mój mąż mało kuma. Jemu się wydaje , że skoro pracuje to ma prawo odpoczywać kiedy chce. Ja nie mogę powiedzieć jeszcze 20 minut.

atdctrd8ammce1aq.png

Hehe :D

Wiecie u mnie też tak ostatnio smutno. Mój mąż mało kuma. Jemu się wydaje , że skoro pracuje to ma prawo odpoczywać kiedy chce. Ja nie mogę powiedzieć jeszcze 20 minut.

atdctrd8ammce1aq.png
No niestety... Jakby tak tych naszych facetów zostawić choćby na 24 godziny z Maluchami to moze by trochę bardziej docenili co my robimy codziennie... ja bym się chętnie zamieniła ale chyba szkoda dzieci by mi było... wczoraj mój mąż miał imprezę swiateczna w pracy, sam sobie prasował nowa koszule...20 minut! smialam sie ze ma szczęście że nie pierze i nie prasuje bo w takim tempie to jedno pranie prasowałby 2 dni...

A Kuba jakiś śpiący dziś... obudził się pół godziny temu marudny a teraz niby usnal u mnie na rękach ale ciagle się kręci sprawdza czy jestem i dwoma rękami trzyma mój sweter żebym go nie odlozyla...

my po szczepieniu, mala nawet nie zaplakala ale wkurzylam sie bo wczesniej miala 6tyg przerwy w wizytach i dr zeby teraz za 2tyg umowic wizyte jak szczepienie przekladalam to zobaczymy jak przyrost w krotkim okresie czasu, dzisiaj te 2tyg minely i mala przybrala 240g i dr (jakas inna nie ta moja) ze slabo przybiera jak ja ja karmie pewnie mam za malo mleka, dziecko glodne dlatego w nocy czesto chce jesc i inne pierdolenie az mi sie cisnienie podnioslo 120g w tyg to chyba nie jest strasznie malo szczegolnie, ze mam dlugie szczuple megaruchliwe cala dobe dziecko a nie ta wjechala z taka gadka, ze jakbym nie byla taka uparta na kp to bym dala mm, na banie mi wjechala tak czy inaczej poprzystawiam mala na wszelki czesciej no i za 2tyg kontrola jak waga rosnie

reklama
Do góry